Cousinpower!

Kusinen har varit här i några dagar och hälsat på. Har haft det tokbra!
I torsdags shoppade vi loss på stan hela dagen. Till min stora förvåning, och lättnad, var jag tillbaka på banan efter misslyckandet när Grannen var nere. Hittade bla. en del kläder och ett par skor.. I'm back! Spenderade kvällen på Rockbaren och Emmas jobb som bjöd på liveband och en hel del dricka... Som tur är har kusinerna inga problem med att vakna pigga och fräsha efter en helkväll på stan. Till skillnad från fröken C då som inte tyckte fredagsmorgonen var riktigt lika trivsam..

Gick runt i Haga på fredagen och kollade in små mysiga affärer och den beryktade Hagabullen. Carlsson slöt upp på eftermiddagen och följde med och lunchade. Senare på kvällen åkte vi, Emma och Anette till Mañana och käkade tapas. Mycket tapas. Rullade hem runt midnatt.

Igår var det dags för fest! Åt middag hos Annie först i hennes nya lägenhet. Lite lagom sena, eller toksena om man vill det, tog vi efter en språngmarsh i klackskor bussen till Eric. Kusinen fick träffa hela gänget och verkade trivas. Runt 12 var det dags att åka vidare. Blev Parkan, igen. Men men, skoj var det i alla fall..

Börjar förresten se ett mönster med antal nätter hos/inte hos mig bland folk som hälsar på.. Hm.

Kommentarer
Postat av: Kusinen

Vill tacka för några grymt sköna dagar i Götet! Hade det super nice! Eller stört nice kanske, stört måste vara det ordet som använts flitigast, efter rar då.. =) Jadu, det där med antalet nätter hos dig, kanske finns nån oskriven/omedveten regel om att man inte får spendera flera nätter på din soffa - ur ryggproblemssynpunkt eller nåt.. =) Puss o gull

2008-02-03 @ 18:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0