3 veckor senare..

..och jag är tillbaka på jobbet. Var faen tog de senaste 21 dagarna vägen?

Har som sagt haft en kalas-semester! Hunnit med allt jag planerat och lite till..

Första veckan hängde jag hemma i Nyköping. Temat var fest. Mycket fest.
Började lite lätt med en grillning hos moster och morbror på måndagen. Fick träffa kusinerna och mormor och morfar. Trevligt värre..
På tisdagen var det dags för kräftskiva nr 1. Började dagen med att träffa Lisa på stan. Fick sen en usel massage och blev blåst hos datordoktorn.. Halvkass uppladdning för kvällen om man säger så.. Kräftisen var dock trevlig, ute i Stigtomta i Fridas mysiga stuga med en massa poliser (och en brandman). Åkte framåt midnatt ner till Skeppsbron för att se Janne och co spela..
Onsdag och kräftskiva nr 2. Hej och hå..
På torsdagen skulle jag och PoLisa ner till torget för att lyssna på Nypans blivande stjärnor i Idol. Efter att ha hört väl mycket falsksång redan i entrén in bestämde vi oss för att gå och dricka öl i stället. Stackars Lisa fick till och med gåshud när en tjej slaktade någon Kelly Clarkson-låt så det var väl lika bäst att vi sparade de 150:- de skulle ha för att få se spektaklet..
När väl fredagen kom var festlusten helt borta så det fick bli en middag på Rökeriet med Anso, Malin och Lina.
Lördagen bjöd på veckans main event, poolparty hos Gabbi! En toppenkväll med mycket skratt, en massa gamla godingar och mer öl..
Söndag. Vilodag. Ryggläge i brorsans bäddsoffa med en liten paus för att pallra sig upp till tacosmiddag..

Andra semesterveckan bar det av till Sthlm. Hann med att gå på Weekday-fest med Emma och co, bowla på Heron city (där Adde 5 år kickar Jessica 34 år´s ass), dricka billiga drinkar på Söder, öla på Pet sounds, gå på stan med Elin + bebismage, bruncha med the Lehnbomsisters..
På fredagseftermiddagen tog jag tåget upp till Annie i Uppsala. Blev en helg med blandad kompott av hemmamys, grillning, utekväll på BJ och bio..

Förra veckan fick jag nog av att bo i en resväska och pallrade mig ner till Västkusten. Skönt att komma hem efter två veckor på resande fot..
Har hängt med Lina, fikat med Rebecca plus 3 veckor gamla Maja, blivit frälst i tvättstugan, träffat fröken C, ölat med Eric och boysen, städat ur garderoberna, firat S födelsedag, gått på bio (igen), storhandlat och bara haft det allmänt trevligt.. 

Summa sumarum, ett par förjävla bra veckor! Inte illa för första semestern..

Back in town

Nu är jag tillbaka i Gbg. Skriver på min nya, fina dator.. På måndag börjar jag jobba igen, känns helt ok. Orkar inte skriva mer nu, har dock haft en underbar semester so far..

RSS 2.0