Julen-noll nio

Hemma igen efter en liten tripp till Nyköping. Tycker den här julen var väldigt lagom på något sätt.. För att uttrycka mig svenskt. Lagom mycket julmat, lagom med klappar, lagom mycket flängandes runt till släkten. Dock lite för mycket snö och kyla för min smak. Tydligen lite för mycket fest på juldagen. Kanske inte tillräckligt mycket tid hemma, men ändå 4 dagar. En toppen-jul!

Nu är det tillbaka till vardagen igen. Nyår firas lugnt hos S. Slår på stort med potatisgratäng och skumpa. Lyx värre..


7 januari börjar Friskis med sitt vårschema. Nytt år, nya tag.

Svullo

Mina ögon är helt svullna.. Ser ut som små golfbollar. Eller typ som strumaögon. Beror delvis på min ihärdiga förkylning. Delvis på att jag grinade järnet igår natt.. Varför? Alzheimersdokumentär på 2an såklart.. Piggade dock upp mig i morse med den glada nyheten att Idol-Rabih nu ska bli Lets dance-Rabih.. Me like!

Sicko

Men vad fan?! Tror ni inte att jag har gått och blivit sjuk?
Började känna mig krasslig redan i lördags. Kan tänka mig att 2 timmar ute i 11 minusgrader på Liseberg plus en sjuk kollega kan ha något med min förkylning att göra.. Bet i alla fall ihop och jobbade mig igenom helgen. Tänkte sjukanmäla mig i morse men hoppades att några alvedon och nässpray skulle hjälpa mig igenom dagen. Men icke! Efter 3 timmars snörvlande, med allt rosigare kinder fick jag gå hem.. Nu ska jag slå in den sista julklappen och packa resväskan. I morgon bär det av hemåt! Ska bli så himla skoj! Längtar till och med efter julmat. Mest rödbetssallad.

Nu: packa.
Sen: kurera mig hos S.


Ett gott skratt förlänger livet

I morse när jag åkte till jobbet såg jag en man som småsprang över Järntorget för att hinna med sin vagn. Helt plötsligt snubblar han, voltar ner i marken och rullar runt i kullerbyttor! Blev först helt förskräckt, sekunden senare börjar jag asgarva.. En TOKVURPA, mitt på Järnis! Mwahahaha..

Hade det varit jag hade jag legat kvar än och väntat på att skämmas ihjäl.

Årets julklapp

Jag har läst att spikmattan tydligen är årets julklapp -09. Men det är bara lögn!

Spana in vinnarklappen:


Idol

Är inte tokintresserad av årets Idol. Har dock kollat varje fredag, men mest med ett öga på TVn och ett på datorn.. Vem vinner då? Jag tror nog på Erik. Han är ju rätt grym, och småtjejerna gillar honom.. Brukar vara en ganska given vinnar-kombo.

Nu i Idolpausen sitter jag och kollar på Cirkus Möller. Värre skit får man väl leta efter?

Nu till helgens planer. Har TRE dagars ledigt! Så jäkla najs!! Planen var ju att megafira Fröken C som fyller år på söndag och sen ligga hemma bakis resten av tiden.. Nu har dock födelsedagsbarnet åkt hem till Okle för att kurera sin fot så det blir inget firande..
I morgon står träning, skivstångspass på Friskis, och filmkväll på schemat. Ska kolla in den nya Saw-filmen. Läskigt värre..
På söndag beger jag mig tillsammans med mina kollegor till Saras stuga i Varberg för lite julmys á la MAC; vuxendricka, sing star och sleep over..
På måndag ska jag baka lussekatter med Anette. Genidrag från min sida att baka ihop med en kock. Kanske i och för sig ska ge mig på en egen sats, kan behöva något hårt att försvara mig med när jag går hem sena kvällar..

Helgens bravader

Såg ännu en potientiell pojkvän på jobbet i helgen.. Rabih från Idol! Han kommer till och med nästan upp i Bagge-klass..

Helgen har varit bra, trots jobb har jag hunnit med en hel del. Inflyttnings-/födelsedagsfest hos Finne och Mimmi i lördags.. Släppte lite på VV-spärren och drack några öl. Gjorde misstaget(?) att lova Landén och Malin att sjunga på deras bröllop. Jag som inte ens gillar sånt! Så nu har jag panikövat så till den milda grad att det känns som att jag har dragit på mig en halsinfektion. Ska tillsammans med Landén hem till en kille i kväll som ska spela och sjunga med mig. Och öva mer.. För eventuellt intresserade ska vi framföra låten Gulf coast highway. Skönt med en icketraditionell bröllopslåt!

I söndags åkte jag hem till S efter jobbet och kollade på film, American History X.. Satt och surade över en clementin medan S mumsade foccacia och julmust.. Kom på lite väl sent att morbror fyllde år och fick sms:a i stället för att ringa. Somnade alldeles för sent, har haft ont i ett öga sen dess.. Vägrar trots det jobba med brillor. 

Idag är jag ledig, men ska INTE tvätta! Däremot ska jag städa.. Och försöka komma igenom Ikanobankens telekö, ringa bovärden angående kyl som håller på att paja och gå en promenad.. Fick också ett jättefint kort av Fröken C i morse! Tack babe!

Bagge!

Det känns som att jag spenderar mestadelen av min tid på jobbet. Men nu, torsdag och fredag har jag varit ledig. Och vad händer då?! Jo, Anders Bagge kommer förbi på jobbet! What are the odds liksom?!

S tror att de på jobbet bara hittar på att Bagge varit där för att göra mig avis. Har ju som bekant en liten crush på karln.. Men Sara har fixat en autograf från Mr B himself så den ska jag kopiera och trycka upp i fejset på S. Och sen rama in och förvara under huvudkudden..

Dagens dilemma

Åh, jag är aptrött! Ska jag gå och lägga mig eller stanna uppe och kolla på TV4 Fakta?
Vill så gärna se The first 48 kl 23..

Men jag är så trött..


RSS 2.0