Midsommar

Midsommarhelgen har varit lugn och skön. Precis vad jag behövde efter en intensiv jobbperiod.. Slutade kl 14 i fredags och åkte direkt med S till Kungsbacka för att kolla på lite traditionellt midsommarfirande. Efter en lång bilfärd på kringelkrokvägar kom vi, tack vare GPSen i S tele, fram till ett ställe mitt ute på en åker. Folk strömmade fram längs vägen från sina sommarstugor och stämningen var på topp. Då kom regnet.. Hann med att se stången resas, höra någon Tomas skråla fram Små grodorna medan han gapade nåt om att cirkel 1 skulle gå medsols, cirkel 2 motsols osv. Gav ganska snabbt upp och åkte hem med ett stopp på ICA för att handla mat.. 

Slappade oss, lite lagom bakis, igenom hela lördagen. Gjorde hamburgare och åt äppelpaj innan jag tillslut somnade ifrån TVn på soffan.

Idag var det åter dags för jobb. AC/DC är i stan och det var knökat på jobbet.. Dagens trend var tydligen shopping med några öl innanför västen.. Tog by the way fast en snattare (med lite smink innanför västen). Tagens goda gärning..

I helgen kommer Herr och fru Polis ner till Bästkusten. Liseberg, tapas och öl på lokal står på schemat, gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0