My star


Julpynt

Har ledig helg så jag passar på att fixa lite hemma. Har diskat och städat undan lite, känns som att det är det enda jag gör på min lediga tid! Och så har jag satt upp min julstjärna. En dag i förskott iof, men nu är den på plats! Tycker faktiskt att den är ganska så fin. Röd, med typ dalamönster på. Som en stor, självlysande träsko. Kanske kan bjussa på en bild sen..

Idag ska jag, Lina och D åka en sväng till IKEA. Om Lina återhämtar sig från sin bakfylla dvs.. Jag däremot är inte ens en gnutta bakis, och även fast jag är väldigt sugen så ska jag inte hänga med Sandra och co ut ikväll heller. Viktväktar-power.

Godissugen.


Varning! Julklapps-spoiler!

OBS! Får ej läsas av pappa!
Har hittat den perfekta julklappen till farsgubben.. Nu blir han lätt coolast i stan.

Det finns inget dåligt väder, bara fula kläder. Eller hur var det nu?



Good news

Glad nyhet nr 1.
Fröken C är äntligen hemma från sjukhuset! Och den lilla lyckosten åker hem till Okle i morgon.. Hon har blivit sjukskriven i 2 veckor och passar på att åka hem och umgås lite med familjen. Skynda dig tillbaka!

Glad nyhet nr 2.
Jag kommer få träffa lilla Moa i jul när jag åker hem! Har inte sett lillstumpan sen förra julen (skandal) och längtar massor efter henne (och övriga familjen också såklart..)

Glad nyhet nr 3.
Jag har snart ledig helg!! Det slår nästan nyhet nr 1 och 2.. Eller nja..
Ska passa på att gå på stan, förnya gymkortet (som jag skulle gjort för 100 år sen), kolla in Linas nya lägenhet, IKEA, biobesök med S.. Busy, busy med andra ord..


Slänger även in en tråkig nyhet. Eftersom fröken C måste äta antibiotika ett bra tag framöver nu så blir det ingen fest på hennes födelsedag. Jag som till och med har fixat en tredagarsledigt för att gardera upp eventuell bakfylla..

Känner mig extra generös idag så jag bjuder även på ett skivtips. Amanda Jenssens nya platta Happyland.
Me like..


Annonserat

Brukar läsa på SNs hemsida för att hänga med lite i vad som händer hemma. Såg en dödsannons idag med mitt namn. Linnea Eriksson. Fint serru.. 


Rosenrot

Dag ett på uppåt-tjack avklarad! Kan inte påstå att jag känner någon skillnad än.. Ska öka min dos till 2 pills om dagen från och med imorgon.. Så att jag orkar med disk, tvätt, städ och sjukhusbesök. En helt vanlig, ledig dag men andra ord..


Namnförslag

Läste på kusinens blogg att de håller på för fullt med att komma på namn till den lilla som väntas komma ivår. Hon hade tydligen gått in på någon sida där man med hjälp av en namngenerator kunde få veta vad ens blivande barn ska heta. Man knappar bara in sitt och sin snubbes namn, och vips får man ett passande namn till den nya familjemedlemmen. Sagt och gjort. Mitt barn ska heta Vilhelmina eller Vilgot. Lycklig blivande far är givetvis Zlatan..

Har varit ledig i två dagar nu. Lite statistik.

Antal:
timmar på Mölndals sjukhus med Fröken C: 9
sedda filmer: 2
tårar fällda: några få
tanter på Emmas avdelning som ropade på mamma: 2
hugg i hjärtat pga ovanstående punkt: otaliga
rullstolsrace: 6
teckningar målade i målarbok: 1
kronor förlorade på SMS-biljett inom Mölndals komun: 42
kyliga promenader i skärgården: 1

Nu tycker jag att det är dags för Fröken C att lämna sjukan! Idag tex fes tanta i sängen bedvid helt ogenerat.. 

Återträff

Ringde en tjej från Barabamba. De håller på att dra ihop klassåterträffar för alla som gick ur nian för 10(!) år sen.. Hon hade tydligen pratat med Elin innan och fick tips om att jag kunde vara klassrepresentant eftersom jag har kontakt med ganska många från gamla klassen.. Ser faktiskt fram emot att träffa alla gamla klassisar igen! Har iof kontakt med många redan nu, men det ska bli kul att se vad alla har för sig..

Lilla stackars fröken C ligger förresten på sjukan. Var med henne igår på akuten och se tyckte det var bäst att hon låg kvar.. Hon har någon inflamation i foten som de inte riktigt vet vad det är. Det senaste jag hörde från henne var att de skulle ta ut ledvätska från fotleden och kolla infektionen där.. Stackars! En stor nål rakt in i leden.. Men hon är duktig hon! Igår tog de massa blodprover i armvecket och satte in en sådan där otäck grej i handen på henne.. Till och med det klarade hon galant! Hade skrattfest när jag körde henne till rökrutan i en rullstol med en flagga på, typ som små barn har på sina cyklar så man ska se var de håller hus..
Hoppas hon kryar på sig snart!

Nu ska jag iväg till Anette på söndagskalas..

Helg

Så jäkla skönt att vara ledig! Igår var jag som sagt på middag hos Eric. Fick som vanligt jättegod mat, fisksoppa och pannacotta med färska hallon till efterrätt.. Och vin. Kom hem strax efter 4 i morse..

Dagens planer är först att röja upp här hemma. Sen sitta och hålla fröken C sällis på akuten. Hon har på något jäkla vänster åkt på en hälseneinflammation..

Inget dåligt lördagsnöje med andra ord.

Enkät

Hemma igen efter 4 dagar hos S. Diskade inte jag innan jag åkte i lördags? Eller har någon varit här och stökat till..? Troligtvis inte.

Snart ledig helg, planerna är middag med Lina och Eric på fredag, kalas för Anette på söndag. Och så ska jag införskaffa mig nytt Friskis-kort. Måste. Och hämta ut mammas uppåt-tjack, rosenrot på posten..

Ramlade på en enkät på en favoritblogg. Här kommer mina, mycket intressanta svar..

Du heter: Linnea Ellior Eriksson

Smeknamn: Limpan, Neea

Låt som när du är ledsen sörjer till: Tidvis med Winnerbäck

Vilken är din sämsta sida? Pedantisk.

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt smil

Brukar du skratta för dig själv? Ja, till tex Family guy och kassa youtube-klipp

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? En massa fina komplimanger från min boss

Var bor du?
Majorna, Götelaborg

Trivs du där? Som bara den! Till och med nu när den där skumma babyface-mannen härjar runt.. Titthål, amen!

Äger du några Converse? Ja, ett par gråa i en halv storlek för små. Klämmer som faen på ena lilltån. Och ett par svarta fejk i märket Zack från en second hand. Rymliga som bara den..

Brukar du bli för full? Ja iband, då pratar jag på ett speciellt sätt tycker fröken C. Eller så måste jag tänka på kokt korv för att må lite bättre..

Hur svarar du i mobilen: Hej det är Linnea. Som när jag var liten..

Vem ringde du senast? Annie

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon ska försöka komma till västkusten en helg innan jul

Antal timmar sömn inatt: 6, med tre avbrott. Ett toabesök, ett telefonsamtal, en väckarklocka som inte tillhör mig.

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Ja, det är viktigt för mig

Hur känner du dig nu: Lite less på mig själv för att jag sitter och skriver det här självuptagna dravlet istället för att diska

Hade du en bra kväll igår: Ja. Jobbfri och filmmys (till en nosk natzirulle)

Favoritdryck på morgonen: Smoothie

Rakar du benen: För allas trevnad, ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 23-24.

Är du blyg? Nej inte direkt

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det existerar givetvis inte något sådant.

Har du spytt offentligt: Har väl hänt, ja..

Är du allergisk mot nåt? Nötter, pollen. Hundar ibland, mest för att de kan vara så otäcka..

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte så mycket nu när jag Thailands-sparar. Men annars blir det typ 100 kr om dagen på lunch och kaffe..

Vad längtar du till? Fira jul hemma, Thailand, Kentkonsert

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag har helt fantastiska vänner! Love you all!

Hur gammal är du: 25

Du samlar på: Inget längre. Efter bokmärken, kapsyler, grisar och luktsudd så finns det inget mer att spara på

Gröna eller röda äppeln: Röda

När grät du senast
: Kommer inte ihåg. Men det känns inte som att det var så länge sen. Säkert till någon film. (Dock ej den norska nazirullen..) 

Bär du glasögon eller linser: Har brillor på mig hemma vid TVn. Borde använda de mer..

Vill du gifta dig: Japp

Är du bra på att laga mat: Nej inte direkt. Kan väl mina vanliga grejer, men är inget proffs som typ kusin och moster..

Är du flygrädd: Nej, mest rastlös och uttråkad.

Hur vig är du: Ovig

Bor dina föräldrar tillsammans? Ja det gör dem. Och det gör mig glad

Har du kräkts i sömnen? Nej, endast i vaket tillstånd

Senaste låt du hörde? Taxmannen med Kent

Biter du på naglarna? När jag inte orkar klippa. Ofräsh, I know..

Husmus

I morse var det så kallt att jag fick sätta på mig vinterstövlarna. Av någon konstig anledning kändes insidan av sulan kölig och oskön.. Inte alls så bekvämt som förra året. Kom att tänka på en snutt av programmet Hemlös. En av husvagnsgubbarna är hos doktorn, tar av sig barfota och hittar en död (platt) mus i ena skon! Där kan man snacka om knöligt och oskönt..

Morgonstund har guld i mun

Klockan är bara strax efter 11 och jag har redan hunnit med massor! Varit hos gyn, storhandlat, fått en halv meter längre armar av alla tunga kassar, premiärätit risgrynsgröt.. Nu ska jag laga matlådor. Rödbetsbiffar, linsgryta, spenatlasagne och potatis och purjolökspaj står på menyn.. Sen blir det en tripp till bolaget för lite glögg..

Svinis?

Folk kroknar nu till höger och vänster på jobbet.. Har svinflunsan kommit till Åhléns? Jag börjar känna mig lite öm i halsen.. Men det kanske bara är inbillning? Typ som när man vet att någon är magsjuk och helt plötsligt börjar man känna sig illamående och proppar i sig pepparkorn och dricker avslagen cola..

Jag har i alla fall inte tid att bli sjuk nu. Har två lediga dagar framför mig med städ, tvätt, disk, middag med Hassinens, fika med R + bebis och Idolmys med fina Lina inplanerat..

På tal om tidigare inlägg med vitamintillskott så får det nog vänta en månad.. Måste hålla i cashen nu när jag och fröken C sparar inför Thailand. Längtar ihjäl mig..

Höstdepp

Tror jag behöver en vitaminboost.. Känner mig sådär låg och orkeslös, typiskt hösthumör. Har lediga dagar på torsdag och fredag så då ska jag spana in hälsokosten för lite tillskott. Blev förresten tipsad om en hemsida, www.arstiderna.se som verkar intressant. Passar mig utmärkt, för lat för att ta mig till affären, för klen för att bära..


RSS 2.0