Observerat på vagnen hem

Vet inte om Göteborgarna har en viss förkärlek för julen, men förvånansvärt många har sina dekorationer kvar. Ser många ljusslingor runt fönster och på balkonger, vissa stjärnor hänger kvar och till och med en och annan advendsljusstake pryder fönstren. Men idag såg jag något som tar priset. En JULGRAN!
Någon jävla måtta får det väl ändå vara?

Ny lista

(Denna gång med en positiv touch)

Har kommit på några bra saker med att jag missade min Thai-semester:

Jag behöver inte oroa mig för hudcancer av solen (dock köldskador av Gbg-vintern)
Jag slipper de där otroligt fula bikinilinjerna utan håller en jämn och fin albino-bränna all over.
Jag kommer inte äta mig less på thai-mat och kan därför njuta av woken i grannhuset.
Jag slipper åka på elefantsafari och kommer därför inte sluta mina dagar på denna jord som en platt pannkaka under en elefantröv alternativt fot.


Amen

Snö

Helvetet på jorden:


Besegrad

Jag tror att jag måste erkänna mig besegrad. Vintern har vunnit över mig i år. Orkar inte kämpa emot längre, är konstant blöt om fötterna, kall om händerna, röd om nästippen.. Och det bara fortsätter att komma snö!

Lägesrapport 2010: Linnea vs. Vintern 0-1


Känner ett sådant jäkla behov av att åka bort nu! Till solen och värmen.. Kollade till och med på resor till Egypten i morse.. Skulle fan kunna åka till Polen om det bara var sol och 30 grader varmt nu. Men men. Har fått spara en veckas semester till sommaren (har nu SEX LEDIGA semesterveckor) och tar resterande strödagar sista helgen i mars. Då blir det Nypan och återträff med gamla 9:an. Nästan som två veckor i Thailand..

Letar förresten bra förfestställe till återträffen. Polisa tyckte Vallarna eller Jogersö, det har ju liksom funkat förut som hon sa.. Bättre förslag, någon?

Dagens fundering

Vad ska jag nu göra med alla sparpengar? Jag kan ju iof fortsätta spara och bara lägga på hög. Men det är ju okul om något!

Nu har jag ju sålar till att:

lyxa till det och gå till frissan för färg och klipp
göra tattoos på fötterna
laseroperera ögonen (eller ett än så länge..)


Fler förslag? 

I papperskorgen

Att slänga:

2 sprutor Twinrix
2 doser Dukoral
aftersun
5 nya strandböcker
12000:- sparade pengar
en Thailandsresa


Helvete.

Nu igen?!

När jag vaknade i morse insåg jag, till min stora fasa, att fluffiga vita flingor föll mot marken.
För att citera Jonas Gardell: "Vem som än skrev sången ”Ja se det snöar, det var väl roligt hurra!” måste ha varit mycket mycket störd människa"..

Nu vill inte jag ha mer vinter! Jag vill ha vår, bara ben och ljumma vindar.. Känner liksom att jag lite lägger allt på is nu när vädret är som det är. Kan inte prommenera hem efter jobbet pga snön, känner inte för att vara ute mer än nödvändigt, pallar typ inte att göra mer än gå upp och ta mig igenom arbetsdagen. Ge mig vår! Nu!!


Torsdag

Då var man färdigvaccinerad! Har sprutats full med Twinrix för hepatiten och druckit Dukoral för kolerans skull.. Fröken C däremot går helt mot strömmen och skiter i allt vad vaccin heter.. Det skulle inte förvåna mig om det ändå är JAG som får någon jäkla sjukdom på semestern!

Fortfarande pank. Ska försöka slänga ihop något av det som är i skafferiet/frysen. Jag som är en sådan mästerkock. Just my luck.. Har köpt en lott av brorsans innebandylag. Han har lovat mig en vinstlott så jag ska byta spa-helgen på Kolmården mot cash..

Firar Linas födelsedag i morgon på Mañana, typ en sista måltid innan havregrynsgrötens tid.


Bidrag sökes!

Fick en smärre chock igår när jag kollade ekonomin på kontot. Pank, pankare, Linnea..
Har ju iof lagt undan månadens Thailands-pengar, vilken väl är det viktigaste. Kom sen på att jag måste ta vaccinationsspruta nr 2 i morgon. Kan man skippa det och ha 500 kr över? Jag menar, hur farligt är egentligen hepatit?

Allmosor mottages tacksamt.

Thai-parlör

Håller på att googla fram användbara ord att kunna i Thailand. Så att jag kan svara artigt med tack, hej osv. medan thaiarna pekar och ropar elephant siiize..

Kill me

Orkar inte blogga.
Tänkte bara meddela att jag lever. Knappt.

Nu: premiärligga (med) min spikmatta


RSS 2.0