It's back!

Skulle precis utfärda rikslarm, ringa Säpo, maila statsministern (eller vad man nu gör i en krissituation) när jag hittade ringen! Den där guldiga med turkos sten som jag har tappat bort, köpt ny och sen tappat bort igen.. Den låg i min träningsväska. Har jag nämnt att jag har sommarlov från gymmet?

Danmark

Igår tog jag, Landéns, P och K en dagstur till Danmark. Det blev en helt underbar dag!

Vi tog båten mot Fredrikshavn kl 8 och njöt av några timmar på soldäck innan vi kom fram. Sen klämde vi in oss i en taxi (glömde bort att vi var 5 st, så det blev liiite trångt i baksätet) och åkte mot Paradisstranden. Det är en jättefin strand med kritvit sand, palmer, fint och klart vatten mm. Det känns som att man är utomlands! (Utomlands på riktigt, på charter. Inte utomlands som i Danmark..)

Vid sex-tiden packade vi ihop oss, duschade sand och salt ur håret (oh yes, jag badade. I HAVET) och tog en taxi tillbaka till stan. Vi kom ihåg att beställa en stor bil denna gång och fick en färdtjänst-buss som transport..
Väl inne i stan åt vi en taco-buffé innan vi tog snabbfärjan tillbaka till Götet kl 20:30.

Summa sumarum, världens bästa lördag!

(Ska se om jag kan låna några bilder av mästerfotograf Landén så ska ni få se..)


En 26 års-dag

Igår firade vi Carlos födelsedag. Det började med middag på Temple pub, via Nefertiti till M2 och slutade med en taxiresa hem där jag pga dåligt samvete mot nyss utskälld taxichaffis låtsades vara turist i stan.. Tre timmars sömn senare var det åter igen dags att gå till jobbet. MEN! I morgon är det sista dagen innan semestern!

Go´ och gla´

Känner inte att jag har så mycket att skriva om. Slänger upp en bild ist från päronens senaste Gbg-besök:


Linnea gör't igen

Tog ju en annan ring än min (borttappade?) favvo imorse. En gammal fining som hängt med någon sommar, en typ Topp 5 bland mina ringar.. Gissa var den är nu? Jo, på en toa på något X2000-tåg, någonstans i landet.. Jag har ju faen problem! Tänk den dagen jag bär vigselring? Det kan bli en dyr historia.. Ska jag skaffa senilsnöre till mina smycken? Ska jag sluta tvätta händerna..?

Update

Ska just ge mig iväg till Sthlm med jobbet. Det är åter igen dags för Update.. Eftersom det är sommar och semestertider så får vi åka 1:a klass där frulle ingår. Sicken lyx! Oroväckande är att jag inte hittar min ring. Den där guldiga ni vet som jag redan tappat bort en gång innan.. Hilfe!

Cravings

Semester-cravings. Jag är helt slut.. Räknar ner dagarna, BARA 19 dagar kvar.. Nitton!! Oändligt länge.. Jag känner mig slutkörd. Nära lipen typ.. Ska pallra mig upp ur soffan, diska lite, lyssna på Melissa Horn. Nästa vecka kommer päronen, mormor och morfar OCH mitt kakfat! Längtar efter alla 5..

1990

Måste bara visa vilka heta pjucks jag köpte idag! 90-tals vibbar eller vad?Fröken C tycker att det ser ut som något som hennes mamma köpt en gång. Typ en fotriktig Ecco med anti-stress-sula..¨

Visst inte då?


Semestersugen

Jag har inte dött. Däremot har jag ingen direkt blogg-ork. Jag vill ha, MÅSTE ha, semester snart! Idag ska jag ladda upp med kompishäng: morgonprommis med Anna, presentshopping med fröken C och bio med fina Lina. Lina och jag har bestämt träff, old-school-style. Hon har nämligen tappat bort sin telefon på flyget mellan Sthlm och Umeå, och allt är Måns Zelmerlövs fel..

RSS 2.0