Nypan igen..

Tillbaka i stan från min minitripp till Götet. Hann med och uträtta lite bra grejer.. Fick chans och hänga med vänner, titta på potentiella jobb, köpa julklappar och självklart springa i affärer. Köpte en klänning. EN (1) klänning! Så typiskt när man är iväg i en stad med stort utbud och hela löningen på fickan.. Då hittar man minsann inte ett smack. Men men, ska väl va nöjd med det jag hittade. Spenderade ju hela 400 spänn.. Fnys.

Emmaklämma har ialla fall äntligen fått en lägenhet! Så jäkla skönt! En miniliten etta på 18 kvm, dock superfräsh och på Drottninggatan.. Kan inte bli mer centralt.

Fick förövrigt nys om att jag finns med på en ofattbart osmickrade bild på en hemsida från i helgen. Borde va förbjudet att smygfota folk. Skämmes..!

Antal..

..skiftcyklar kvar på koksen: 3
..mil knatade i Götet: Hundra miljarder
..smygtagna bilder på mig som cirkulerar på nätet: 1 (som jag känner till)
..smygtagna bilder på mig som jag önskar försvann: Se ovan
..bilder på två heta men trötta tågresenärer: 2

image2

image3

Roadtrippin'

I morgon bär det av en snabbis till Götelaborg. Ska åka med Emma och kolla jobb och lägenheter.. Sen ska det ju självklart shoppas järnet och mysas med vänner! Är inte alls långt kvar nu tills jag flyttar. Känns lite småweird.

Va på fest hos Fantomen igår. Mkt trevligt! Efter det var det den obligatoriska utgången. Måste säga att kvällen var lite dimmig, men kul va det! Träffade underbara Jane och Kalle, som helt enligt chef/anställdreglerna stal lite kärlek (se bildbevis nedan).


image1

The Nurturer

Fick tips om att göra ett personlighetstest.. Konstigt nog stämde mkt in! Jag är tydligen The Nurturer. Varm, generös och pålitlig.. Så fint:)

http://www.personalitypage.com/ISFJ.html


Skärpning deluxe

Nu är det dags att ta sig i kragen! Big time.

Åldersnoja?

Var och hälsade på älskade Elin igår. Gravida, älskade Elin.. Hon berättade om två av hennes vänner som också är med barn. Och idag fick jag reda på att ytterligare en bekant har en liten bulle i ugnen.. Känns på något sätt som att världen rusar förbi i hundra knyck, alla kliver på med stora steg och det är hus hit och barn dit och alla möjliga vuxensaker, medan lilla jag bara står och stampar i en verklighet som är så långt ifrån. Är den den gamla hederliga åldersnojan som gör sig påmind? En tidig 30-årskris? Kanske.
Kallades ju farmor på jobbet i somras av kottarna. De som undrade om jag inte hade lite panik eftersom man borde ha barn och vara gift vid 25.. Baaara två år kvaaar..
Bäddar ner de här nojorna nu. Tar fram de lagom till min 25-års fest och får tokpanik och ställer till med en scen då ist.. Bra plan.

Bloggoskuld

Jahapp. Så har man gått och skaffat en sån här blogg också.. Nu är ju bara trixet vaffan man ska skriva.. Funderar lite. Fick just tips/varning från en vän att det inte bara är vänliga människor som läser bloggar så att man ska vara försiktig med vad man skriver om sig själv.. Smart där.

Snart går flyttlasset tillbaka till västkusten (eller bästkusten som Johan propsar på att det heter). Är inte alls långt kvar nu.. Börjar få den här pirrig-i-magen-känslan som alltid infinner sig inför en förändring.. Var för övrigt tvungen att tacka nej till ett jobb igår pga flytten. Uscha.

Min tid kvar som Nyköpingsbo:

Antal dagar till flytt: 42
Antal skiftcyklar kvar på Koksen: 4
Antal jobberbjudanden i stan: 2
Antal nej tack till jobb: 2
Antal vänner jag kommer sakna: Otaliga

RSS 2.0