Bloggtorka

Ojrå, här har det inte uppdaterats på ett bra tag! Har haft jäkligt mycket på senaste så bloggen har liksom inte direkt varit prio 1. Åker på en välbehövlig semester till Turkiet på söndag med Annie och Anna så efter det ska jag försöka styra upp vardagen lite. Livet känns lite väl oorganiserat just nu (har tex tvättid på sön mellan 14 och 16, planet till Turkland går 17. Hur tänkte jag där?)


Har hunnit med en tripp till Köpenhamn och upptäckt att oavsett hur långsamt danskarna pratar så är det omöjligt att förstå vad de säger. Har också ätit hotellfrulle där det tex serveras danskarnas favorit: winerbröd med choklad, munkar med glasyr och strössel och rostade mackor med honung och nutella. Hade jag inte varit svensk hade jag garanterat varit en sån där tjej som måste bäras ut med lyftkran genom fönstret varje gång hon ska lämna lägenheten..
Fick också veta att min kära kollega Julle och jag har samma flamshumor, vilket har resulterat i lååånga skrattattacker under hela resan, bland annat i en cykeltaxi en sen kväll efter en middag. Tack vare (eller snarare på grund av) samma kollegas snarkande fick jag noll nätters oavbruten sömn..

Har för första gången knaprat massor av hälsokostmedicin för att försöka slå lhjäl en förkylning innan Turkiet. Är lite snorig, men annars tror jag faen det har lyckats..

Har haft jobbmöte vilket resulterade i det vanliga sminksmörgåsbordet. Är nu ytterligare en kasse smink rikare. (För att inte tala om allt vi fick i Köpenhamn! Gotta love my job..)

Har, för att uttrycka mig något gammaldags, fattat tycke för någon..


Två dagars jobb kvar, sen mina vänner drar jag på solsemester! Bon voyage!

Basic Training

Håller på och packar för fullt. Drar till Danmark ikväll med Julissa.. Vi ska på Basic Training i Köpenhamn sön till fre!
Ska bli så jäkla skönt att få en liten break från vardagen. En liten minisemester typ. Minisemester med utbildning 9-18.. Vi ska bo på ett hotell (4 stjärnor by the way) mitt på Rådhuspladsen i centrala Köpenhamn. Hotellfrulle fem dagar i rad.. Love it!
Farvel så længe!

Bara så ni vet..

..så har jag en helt underbar vän. Bara så hon vet..

Händelserik dag..

Har varit några galet sega dagar på jobbet. Lite folk med dåligt med pengar efter semestrande och dyl. Har mest gått och längtat mig bort till Danmark och solsemester i Turkiet. Men så igår hände det något utöver det vanliga!

Händelse utöver det vanliga nummer ett.
Var på väg upp från lagret med hissen när hissfan stannar! Mitt i mellan två våningar! Hann överväga 3 alternativ;
1. att paniktrycka på larmknappen och börja storlipa
2. att sända en tanke till mina nära och kära och försöka accepera att min sista stund nu är kommen
3. att försöka behålla lugnet
Blev tillslut alternativ 3, (jag har ju trots allt åkt hissen på Heaven så vad är en lagerhiss på Åhléns liksom?), och efter en mycket långsam minut började hissen sakta röra sig uppåt. Med tanke på att jag förmodligen kommer jobba där ett bra tag så jag är glad att jag inte valde alterna 1..

Händelse utöver det vanliga nummer två.
På väg tillbaka till disken sprang jag på ett helt underbart smörgåsbord av skor! På REA! TokREA till och med! Är nu 5 par skor rikare och bara 425 kronor fattigare. Snacka om plåster på såren för hissincidenten..

SATC

Hade dejt med Anette igår. Blev bjuden på tokgod middag (kikärtsbiffar som hennes sambo ratat tog jag tacksamt emot) och efter det gick vi på bio och såg Sex and the City. Filmen levde dock inte upp till mina förväntningar, men är helt klart sevärd. (3 av 5 Linnéor)

Sitter nu och mumsar på en jättesmarrig morotskaka som Jenny lämnade av på jobbet tidigare idag. Vilka vänner man har! Middag igår och efterrätt idag. Håller på för fullt och letar efter någon som gillar att diska..


Favorit i repris

Verkar som att man måste ta saken i egna händer om något ska hända?


Every day I give my family two choices for dinner... Take it or Leave it.

Depp?

Känner mig på konstigt humör idag.. Vet inte om jag är lite depp, eller bara trött kanske? Längtar ihjäl mig efter sovmorgon. Och längtar ihjäl mig efter Turkietsemester med Annie och Anna. Ska inta ryggläge med en bok i en hel vecka..

Senaste nytt

Var ett tag sen nu. Skyller allt på mycket jobb och sena kvällar.. En nyhetssammanfattning:

Har sen sist varit hemma en sväng i Nypan. Hunnit med att träffa alla, firat mormor, partajat på Lotsen 2 gånger och tappat bort plånboken. Tack och lov har plånkan kommit hem igen tack vare prio 1 hos Nyköpingspolisen (eller iaf tack vare en snäll kille som hittade den på vägen från hamnen). Väntar dock fortfarande på nytt bankomatkort så jag lever fattiglapp med nån hunka i fickan..
Fler nyheter. Har träffat MP-killen ytterligare två gånger, förfestat x2 utan att sedan gå ut pga jobb följande dag, åkt glashiss från 23e våningen och fått reda på att en vän har en crush.. Shit pommes.

RSS 2.0