Kung fu Panda

Ikväll kommer Carlsson över, vi ska ha filmkväll. Hon har bestämt att vi ska se på Kung fu Panda. Dagen till ära har vi också karate-pannband med Kung fu Panda-märket som jag fick från jobbet. Barnsligt värre..

Fick förresten hem ett paket idag. Ett par örhängen från Mihi.se. En liten julklapp från mig till mig..



De får äran att fira nyår med mig i morgen! Jobbar först till 17, sen blir det middag hemma hos Anette och Kräftan.. Och så har ännu ett år gått..


Mellandagsrea

Tog mig ner på stan för att ta mig an rean. X antal timmar senare kom jag hem med en kasse mat från Hemköp.. Ger den shoppingrundan 5 kassar av 5 möjliga.

Jul -08

Åjustde, det har ju varit jul också. Firade i Sälen med närmaste (20 pers) familjen. Har under min 5 dagars julledighet från jobbet hunnit med att:

sitta 15 timmar på tåget
åka pulka
få fina julklappar, bl.a. tofflor, sängkläder och handdukar
spela massor med kort och yatzy
gå på ett bröllop
gråta på ett bröllop
fira en födelsedag
äta traditionsenliga rödbets"köttbullar"
spela julklappsspelet och vinna choklad-te
bevittna FM (familjemästerskapet) i is-gokart
ha sönder en resväska och fått tejpa ihop skiten så att den skulle hålla ända till Gbg

Men nej!

Hade bänkat mig framför TVn för att se på vad jag trodde skulle bli mitt nya favvoprogram, Körslaget. Enda anledningen till att jag började kolla igår var för att en av mina bästaste, Timo Räisänen, medverkar. Och nu är den anledningen borta, Körslaget hann aldrig bli någon favorit, Timo har åkt ut! Vaffan. Och först av alla till och med. Kommer aldrig mer kolla på skitprogrammet. Typ aldrig i alla fall.


Orka packa?

Fan va jag är kass på att packa! Inte så mkt kass på själva plocka-ner-saker-i-resväskan utan mer på att få-tummen-ur-och-sätta-igång.. Som nu. I morgon åker jag till fjällen. Har jag packat? Nej. Ska jag packa? Nej. Ska jag åka iväg och kolla på film? Ja.

Dagens I-landsproblem

Jag har bitit ner min nagel alldeles för långt. Det gör ont! Jätteont..

Miljonär?

Idag kom J förbi för att hämta sin post och kolla in lägenheten. Snäll som han är gav han mig en julklapp (trisspaket) och en nyårspresent (skumpa). Borde nästan vara tvärtom, att jag ger honom presenter eftersom han är så snäll och låter mig hyra lägenheten och tapetsera om och göra lite som jag vill.. Vann dock inget på lotterna så det blir inga bilar, båtar eller dylikt att ge bort i julklapp..

Kom ganska nyss hem från jobbet. Vi har öppet till 22 nu när julen närmar sig. Nödvändigt? Nej. Men ganska trevligt faktiskt.. Folk är så trevliga och glada nu, önskar en god jul och är på allmänt bättre humör än vanligt.. I morgon jobbar jag min sista dag på ett tag, sen bär det av till fjälls! Ska bli fantastiskt, underbart skönt!

Paket

Kan inte låta bli att tänka på mina stackars kunder på jobbet. Nu i juletid så vill många att man slår in de produkter som de köpt. På egen risk, säger jag. Är smått obegåvad, för att inte säga helt kronkass på att slå in paket! Undar hur många som river upp det jag omsorgsfullt slagit in när de kommer hem och gör ett nytt, inte fullt så tokfult paket? Idag tackade en tjej mig för att jag hade gjort ett fint paket till henne. Det var garanterat en avledningsmanöver för att jag inte skulle se när hon hastigt skrev ner "måste köpa julpapper" på en lapp.

Har by the way blivit smått besatt av Melissa Horn. Spana genast in på YouTube!


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
Nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
Jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Kära tomten..

I år tänker jag göra en favorit i repris. Åter igen står en slav högst upp på min önskelista. Japp, en slav. Fatta va praktiskt! Någon som sköter städningen, disken, tvätten, lagar mat mm.
En dag som denna skulle det sitta extra fint. Sitter i soffan i min stökiga lägenhet och glor på TV i stället för att plocka undan, laga matlådor, diska, slå in julklappar och packa inför fjällen. Usch, orkar liksom bara inte..

Kära tomten, skicka dessa paket till Götet:
1. En slav
2. Mysiga tofflor
3. Peter Jöback

Tack!

Lika som bär?

Titt som tätt springer man ju på sånna lika som bär-listor. I dag såg jag den absolut värsta. Otäckt! Eller otäckt likt?

 

Huvvaligen.

Hemlängtan

Fan va snabbt 2 dagars ledighet passerar. Har inte alls lust att gå och jobba i morgon.. Är ju i och för sig bara en arbetsvecka kvar innan det bär av till fjälls. Ska bli så jäkla skönt! Emma åker hem till Nypan på tors. Jag vill också! Längtar hem nu. Saknar familjen.

Avis

Damn, vad jag är avis på Anette och co. Hon är i skrivande stund på Skandinavium och kollar in min drömprins..



Åh, Peter..


Äh va fan?

Nu snöar det ju tamigfan!
 
I always think about you, I always will
I always wonder what might have been if we could get time to just stand still
Oh well
It was the right train but I guess we must have been off track
And I've been waiting for so long
But now I know you're never coming back

So I'll give up giving in
Quit playing this game I can't win
I wish I could stop
But I don't know where to begin

I wonder how you slipped away, I wonder why
I always wonder if there's a chance that maybe you know what this is like
It's like a bloodstain and it's spreading across my chest
And I've been bleeding for so long
I think this heart of mine deserves a rest

So I'll give up giving in
Quit playing this game I can't win
I wish I could stop
But I don't know where to begin

Ullared

Har just kommit tillbaka från en liten utflykt till Ullared med systrarna C. Hade förväntat mig totalt kaos med hetsiga småbarnsfamiljer och sura tanter, men det gick så smidigt så.. Var relativit lugnt med folk och alla var supertrevliga och bad om ursäkt när det krockades med kundvagnar mm. Den enda som verkade vara lagom road var kassörskan som satt och storgäspade i kassan.
Köpte två julklappar till lillebror, en från mig och en från päronen, ett par skor, lite schampoo, balsam, tvål och annat tokbilligt och en Hipp hipp-dvd som jag ska roa mig med ikväll..

Sunes jul

Har haft en fantastiskt rolig helg! Trots att jag har jobbat så har kvällarna varit fullspäckade.. Både fredag och lördagkväll spenderades hos Slemmet och Lelle. Massa skratt, tacos, Disneynostalgi mm. Och igår var jag med systrarna Carlsson på Luckan. Helskoj!

Och så vart jag friad till också. Icke att förglömma.. Tackade vänligt men bestämt nej, har fått nog av karlar på ett tag nu.

Idag är jag lite nere. Typ som söndagsdeppig, fast på en måndag liksom. Lite bakis, trött, premiär för en extra timme öppet på jobbet, lite ensam, less.
Har peppat upp mig med lite Youtube-klipp. Sunes jul närmare bestämt.. 

-I år tar jag knäcken!
-..på oss alla, ja...

Flunsan?

Känner mig nästan lite sjuk. Skallebank och tjock i halsen.. Kan i och för sig bero på att jag har grinat halva dagen och depressionsrökt typ ett halvt paket cigg.. Just snyggt.

Vänner

Vilka vänner man har! Idag har det ringts för att kolla hur jag mår, fikats, ätits sushi och mysts framför TVn. Vem behöver killar när man har sådana vänner?

Varning för ras

Usch, jag orkar inte vara ledsen mer nu. Har ont i magen, som en sugande, jobbig känsla..

jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
jag måste sova på saken
våren har vaknat men drivor i vitt
ligger kvar över taken

det är varning för ras
gå så försiktigt du kan
dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
varning för ras


Vinkväll

Igår samlades jag och Emma hemma hos Anette och Kräftan för att fira Anettes födelsedag. En månad för sent, men ändå. Hade hur trevligt som helst! Käkade god mat och drack massa vin och drinkar, som Kräftan var så snäll att blanda ihop åt oss när han kom hem från jobbet. Blev en helkväll, kom inte i säng förns efter 2. Men kul var det! Skönt att få hänga lite med tjejerna och tänka på annat än heartbreak och jobb..

Idag hade jag planerat in en lång sovmorgon, men vaknade redan 8. Passade på att klämma in ett lunchpass på Friskis. Ska nu, efter att ha degat i soffan en timme, ta tag i disken. Sen ikväll bär det av till S. För sista gången?


November, vi avslutar sagan snart
har du nåra lögner kvar
att pudra dina svar

December, har du nåra hjältar kvar
då är du en sällsynt art
den sista i sitt slag

Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång

RSS 2.0