Dancing Queen

Gårdagen började med ännu en shopping-nitlott. Otaliga timmar på stan, i regnet ska tilläggas, resulterade i två örhängen. What?! Har jag tappat stinget? Förlorat shoppingförmågan? Hjälp! Jenny däremot hade flyt och hittade både drömjeansen och önskestövlarna på 50%.
Tog en paus i shoppandet (eller ja, bristen på shopping för min del) och lunchade på Condecco. Ögnade igenom Djungeltrumman och insåg till våran förskräckelse att Gbgs filmfestival hade invigningsfest i fredags och att våra blivande män, Adam Tensta och Gael Garcia Bernal, var på Trägårn. Chansen att träffa, och snärja, våra drömsnubbar hade alltså gått oss förbi medan vi legat hemma och kollat Lets Dance och moffat chirre! Damn it..

Fortsatte kvällen med förfest med Eric och co. Jenny och jag hade planerat att gå till Vice Versa och dansa loss till soulhits hela kvällen. När vi efter en lååång prommenad i blåsten och kylan väl kom fram till stället visade det sig att det var stängt! Gick med sura miner med grabbarna till Bliss. En cider senare drog vi vidare till Nefertiti. 45 minuter senare, fortfarande i kön med typ 1 km fram till dörren, gav vi upp och bestämde oss för att trösta oss med nattmat på 11ans. Mycket smart drag! På väg till vegburgaren från himlen, ja den är god, gick vi förbi Inferno och gick på vinst och förlust in där. Efter att killen i inträdet försökt blåsa oss på 200 spänn flöt kvällen på smärtfritt och vi hade, trots tveksam start, en kanonkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0