Ett smakprov


Fondtapet anno -94


Uppdaterad version anno 2008


Släng dig i väggen Ernst!

Herrejösses vilken helg! Päronen har varit här och hjälpt mig tapetsera om. Tog fyra hela dagar och var hur jobbigt som helst. Jag har fått en öm handled efter tokmycket målande och spacklande. Och till råga på allt har jag ont i ryggen efter 3 nätter på tunn madrass på Johans vardagsrumsgolv. Men fint vart det! Bildbevis plus lite mer om helgen kommer inom kort.

(En liten parentes. Mamma har så mycket förtroende för Göteborgarna att hon lämnade bilnyckeln i bilen natten mellan fredag och lördag. Tur att här bor så hederligt folk..)

Pappa hjärta lösgrus

Mina päron ska tillsammans med några vänner åka ner till Toscana på cykelsemester i höst. Nu är de hurtiga värre och är ute och "cykeltränar" inför the real thing. Fick just veta att pappa gjort en tokvurpa idag med pajade brillor, jack i pannan, fläskläpp och ömma handleder som resultat. Ska köpa ett par stödhjul till honom som han ska få i helgen. Hoppas bara att han inte är för skadad för att tapetsera. Har då i och för sig en reservplan med någon som hemskt gärna vill måla om i rosa..


Grande update

Har legat lite lågt med bloggandet ett tag nu. Har så klart varit full rulle. Hunnit med en kick-off helg i Sthlm med möten, party, träff med syrran + barn, jobbvecka mm mm.

I torsdags kom PoLisa och Big Mama ner och vi har haft det hur bra som helst!
Var på Winnerbäck-konsert i fredags. På biljetten stod det dumt nog att insläppet började 18:00. Vi, småsena som vanligt, tokstressade i oss några cider, skippade middagen och halvsprang till Vallen. Runt 21 började Lasse. Dålig tajming. (Åt förresten popcorn till middag den kvällen.. Klapp på axeln från VV)

Lördagen började med en 5-kamp på Liseberg. Vinsten var att inte behöva ta disken. Lisa knep första platsen EN poäng före mig! (Ska by the way snart ta tag i diskberget) Senare på kvällen gick vi till Annie, som kommit hem efter 4 veckors semester, och förade med det gamla vanliga gänget. Planen var att gå vidare till Nivå. Efter att ha köat ett tag började PoLisa och Big Mama, som är vana vid max 5 minuter i kö i Nypan, bli rastlösa så vi gick till Valand i stället. Kvällen avslutades på klassiskt vis med nattamat på 11:ans.

Veckan som kommer blir minst lika händelserik. Flyger upp till Sthlm på onsdag för update med jobbet och till helgen kommer päronen ner och hjälper mig att tapetsera om. Inte en dag för tidigt.

Filmtajm

Har just varit på bio. Dålig film. Trevligt sällskap.

En gammal klassiker

Blir från och med i morgon utkörd ur mitt eget hem. Eller det är inte så allvarligt som det låter, ska hyra ut lägenheten till ett par från Östersund när Bruce kommer till stan. Men nu kommer vi dock till problemet. En gammal Linnea-klassiker. Packningen. Måste packa saker för 2 jobbdagar, övernattning hos Annie och en kick-offhelg i Sthlm. Har hittills packat grejer för noll av de tre sakerna. Som sagt, en gammal klassiker..

RSS 2.0