Fickpengar?

Fick ett samtal från folktandvården idag. De ville ha mitt kontonummer så att de kunde sätta över de 4000 kronorna som jag tydligen hade betalat in i onödan. Övervägde för en sekund att dryga ut semesterkassan lite genom att tacka och ta emot, men som den hederliga medborgare jag ändå är förklarade jag för tjejen att det måste ha skett ett missförstånd och att jag inte alls hade gjort någon utbetalning till tandläkaren.

Är förresten bara några dagar kvar till kick-off i Hufvudstaden. Är partysugen som faen..

Tröttmössa

Åh vad jag är trötter idag. Har jobbat hela helgen, löningshelg till råga på allt.. Ska bli skönt med en ledig tisdag.

Hade mys/filmkväll med fröken C igår. Hyrde, gratis by the way (tack Carro!), 3 filmer men hade bara ork till 2. Juno och London to Brighton. Bra grejer. Gick och la mig vid ett-tiden och vaknade vid 6 av att grannen hade århundradets efterfest med massa dunkadunka. Tryckte in öronpropparna lite extra långt och lyckades somna om. Vaknade en kvart senare av att grannen ovanpå hopp-stampade i golvet i ett desperat försök att avsluta granne nr 1 efterfest..

Tråk

Men herreguuu! Fredagar måste vara den värsta tråkdagen att sitta hemma på. Nu ska jag gå till sjuelvan och trösta mig med en glass!

Full rulle

Fick ju besök av Gabbi och Staffan igår som spenderar hela dagen på WCR. Återstår och se hur fina de är när de kommer hem i natt med tanke på att de shottade Mintu till lunch. Känner jag dem rätt så har de säkert glömt bort var jag bor och kommer ringa någon gång under natten för vägbeskrivning. Med tanke på att det är jobb i morgon så hoppas jag att deras lokalsinne inte sviker denna gången..

Har annars haft en ledig dag idag. Hämtade tapeter (som päronen är så snälla och viger en semesterhelg åt att sätta upp), sushilunchade och gick på ett skivstångspass. Som vanligt full rulle när man väl är ledig.


Timotime!

Jag och min underbara konsertkompis Anette var och kollade in nya favvon Timo Räisänen på Liseberg ikväll. Toppenbra! Till och med vädret var fint, dock kallt som faen men då fick jag nöjd dra på mig en nyinköpt mössa.

By the way kommer kära Gabriella med sällskap ner till Gbg i morgon för att rocka loss på WCR. Tyvärr måste jag jobba så jag kan inte hänga med på festligheterna. Tidigare idag när Gabs ringde för att göra upp lite planer inför resan ner kläckte hon att jag hade glömt en klänning hos henne i Östersund. Min älsklingsklänning som jag förtvivlat letat efter! Så skönt att veta var den är. Har haft ett gäng teorier, allt ifrån att jag glömt den någonstans till att någon klåfingrig jäkel snott den i tvättstugan. Så nu, efter att ha vänt upp och ned på lägenheten och kastat x antal arga blickar efter potentiella klåfinger-grannar så har den äntligen dykt upp! Man kan ju dock tycka att lilla Gabriella kunde ha klämt ur sig det här lite tidigare, är ju trots allt 5 månader sen jag var där, men hon har enligt egen utsago glömt. I morgon kommer den i alla fall hem, och min hjärtesorg är slut..
Timo och klänning på samma dag, kan det bli bättre?

Midsommar

Firade en väldigt icketraditionell, men rolig, midsommar hemma hos Emma och Carolin. Lagade, och åt, världens goaste smörgåstårta, spelade 80-tals hits och lekte de gamla hederliga lekarna Rappakalja och AbGymnic. AbGymnic är väl inte direkt en lek, utan snarare ett tortyr-redskap inhandlat i Venezuela av Emmas bror. I grunden är det ett sånt där få-rutor-på-magen-verktyg som man kan fixa från TV-shop. Men Emma visade att man kunde sätta AbGymnic runt armen, och med hjälp av ganska smärtsamma impulser kunde man få handen att liksom skrynkla ihop sig. Som sagt, en väldigt icketraditionell midsommar.. Kvällen avslutades för min del runt 3-snåret efter några timmars dansande ute på stan. Resten av gänget fortsatte på efterfest och kvällens värdinnor kom inte hem för än vid 8 morgonen efter.. Kan inte vara mer nöjd med mitt val.
Emma och Carolin hade för övrigt inhandlat coolaste inredningsprylen, Hjortrud.



Men ååååh!

Så var det EM-äventyret slut för den här gången. Jäkligt tråkigt..

Har varit hemma från jobbet idag. Har haft en förkylning på g länge nu som verkar ha slagit till. Hela dagen har spenderats sovande i soffan. Nu är det sängen med en ny Cosmo som gäller. Det är faen inget vidare att va hemma.. Och inte kan jag trösta mig med fotboll längre heller..

Pain

Har just kommit hem från ett boxpass på Friskis. Aj aj.. Har inte tränat på evigheter nu vilket jag garanterat kommer att få sota för i morgon..

Lördag

Som ni kanske märker sitter jag hemma en lördag och bloggar.. Festligt värre.

MP

Jojust. Annie, som nu har gått över till min sida, och jag har förresten gått och skaffat oss MP. Efter att ha sållat bort några gamlingar/pervon har jag nog fixat mig en sushiträff. Fortsättning följer..

Tillbakablick

Satt och läste ibland gamla blogginlägg. Kan inte annat än undra över 2 saker. Var fan är min älskade partyklänning?! Och har jag verkligen fått pengar för middagen/frukosten jag bjöd lilleplutt på? Det sistnämnda kan jag i och för sig spara och utnyttja i skjuts/hämtning från krogen när jag tar en Nypantripp i sommar..


EM

Men för i fan. Hur surt känns det inte att spanjorjäklarna gör mål en minut innan slutsignal? Kvällen som började så bra. Fick sluta en halvtimme tidigare så att jag kunde kasta mig på vagnen hem. Halvsprang, och slet upp ett blodigt skavsår på hälen, hem och hann precis in när Spanien sjöng nationalsång. Bänkade mig framför TVn med en godispåse och njöt i 90 minuter + 2 när spanjorjäklarna plötsligt gör mål! Vaffan. Tippade dock rätt, 2-1 till Spanien, men inte ens det kan jag glädjas åt nu..

Student -03

Spanade in SNs hemsida tidigare och insåg till min stora fasa att kidsen hemma tar studenten idag. Vilket betyder att det är 5 år sen jag gjorde det! Fem år!?
Har på 5 år hunnit med ett år på Rock & pop, ett underbart år i Florens, 4 somrar på bruket och två vändor till Götet. Fem år.. Shit Berit..

Bitterfittan

Har just börjat på en ny bok, Bitterfittan. Verkar vara en sån där bok man lätt kommer igenom, rolig och på något sätt mitt i prick. Gjorde ett tappert försök att läsa Parfymen, men har sen i påskas bara kommit en 100 sidor. Och då har jag till och med fuskläst och bara ögnat igenom några sidor i jakt på något intressant. Illa.



...då kände jag det välbekanta hugget av avundsjuka. Den som sakta höll på att förvandla mig helt och hållet till bitterfitta.


EM

Här kommer 5 jäkla bra anledningar att kolla in fotbolls-EM:

    

Linnea hjärta sport

Premiär

Igår åkte jag och Annie ut i skärgården för att njuta av det fina vädret. Tog vagnen ut mot Saltholmen och hoppade på en av badbåtarna ut till en ö. Så otroligt fint!. Jag doppade tårna en gång och blev nedsvätt av några ungar som sprang förbi. Det tycker i alla fall jag måste räknas som årets första dopp.

Nu får det va nog

Nä, nu är det fan dags för en skärpning. Ta mig i kragen, big time.
Kan någon bota min lathet deluxe?


Fröken Fnitter

Sitter hemma framför datorn och msn:ar med Annie. Är på världens fjanthumör. Tror det kan bero på de två kopparna kaffe jag drack på jobbet tidigare.. Brukar normalt inte dricka kaffe. Efter skiftjobb på bruket och kaffesörplande på nätterna med halsbränna som resultat la jag ner det där. Men idag kunde jag faen inte hålla mig. Trodde ett tag att jag skulle svimma, men insåg tillslut att jag höll på att slumra till. Då vände jag mig till kaffeautomaten och dagen var räddad.

Ledig!

Dags för en uppdatering!
Har vart full rulle här, jobbade min 13 dag i rad idag.. Men i morgon är jag LEDIG! Det ska firas med lunch med fröken C och en tripp till frissan. Ska bli lite ljusare i håret nu till sommaren hade jag tänkt. Sen är jag ledig i helgen också! Kors i taket. Vad ska man göra nu med all ledig tid? Om det fina vädret håller i sig tänkte jag ta en premiärtur ut till Saltholmen och sola. Kanske till och med bada lite? Bara kanske..

Annars har det inte hänt så mycket nytt. Tillbringar den mesta tiden på jobbet så jag hinner inte med så mkt fritid nu. Kommer i och för sig in en hel del orginal på jobbet som förgyller min vardag. I helgen kom till exempel 4 thaisnubbar från Norge som skulle köpa smink till deras transashow. Små, smala, tokvackra killar som sprang omkring och snackade thainorska medan jag och Jenny, som är höggravid, kände oss som stora klunsar som desperat försökte undvika att trampa ihjäl någon..
Igår kom det förbi en något förvirrad kvinna som undrade om det var söndag. Mumlade något om kaffe och pep sedan iväg.. Blev också upplyst av en kvinna förra veckan att det faktiskt finns folk som har könsherpes. Ser man på.

RSS 2.0