Söndagsdepp

Usch vad jag inte gillar söndagar. Av någon anledning är det alltid grått och tråkigt. Riktigt jävla deppväder..
Var och firade Landéns 30-årsdag igår. Vi var ett gäng som käkade middag och drack vin. Sen skulle de andra vidare till Excet, jag och Anette gick och mötte upp Emma i stället. Mitt partymood är inte direkt på topp nu..

Blir nog ingen fortsättning följer förresten. Känns som att det är ganska bestämt. Men ändå inte.. Jag blir knäpp på det här. Och får ont i magen.

Ska iväg och boxas bort lite ilska/depp/söndagsångest sen med Annie. Sicken terapi!

Nya bud i Mellerud

Okej, då har man haft ett litet snack. Känns rätt bra. Fortsättning följer nästa vecka..

Idol

Sitter och slöglor lite på Idol. Är det sunt att vara så hysterisk som tjejen i publiken som de filmade när Johan sjöng? Reagerar man verkligen så när en liten grabb från Mjölby böjer sig ner och sjunger "Free falling" till en? Hon måste vara anställd av tv 4.

T.K.O

Sådär ja. Nu var ordningen återställd, allt tillbaka som vanligt. Som det alltid har varit liksom.. Som det alltid kommer vara? Släppte ner garden en stund, åkte på en smäll. Ska snart resa mig. Ska bara ligga kvar här nere en stund.. 

Slut

För att citera underbara Veronica Maggio. "Na, na, na, na du skulle dumpa mig.."

Till pappa

Jag hittar inte skivan som kom med datorn! Som man installerar alla program med.. Hjälp mig! Ner i källarn och leta, bums!:)

Dagens

Jösses vad mycket man får gjort när man är ledig!

Har hunnit med att ta en lååång sovmorgon till 10.
Rensat ur garderoberna i hallen och lagt upp massa saker på vinden.
Letat förjäves efter skivan till datorn för att kunna uppdatera programmen.
Ringt optikern och bokat in en synundersökning. Linsdags! Här ska ses..
Hämtat ner julpynt, bara någon vecka kvar nu! Är dock lite mätt på skiten eftersom Åhléns har haft pyntat sen i oktober. OCH spelat julskivor sen två veckor tillbaka..
Har ringt banken för att äntligen få tillbaka pengar för den nya legitimationen jag beställde, sen avbeställde i somras.

Ska snart pallra mig ner till tvättstugan och slänga in en maskin tvätt.
Sen kommer Anette, hon ska ut och rasta mig på en långprommis i Slottsskogen.
Och senare ikväll ska vi ha TV-spelskväll! Mariocart, yeah!

Härligt att vara ledig! Mer sånt, tack..

Träningsglädje?

Har just tagit mig i kragen och börjat träna igen. Är så skoj! Fattar inte varför jag haft sånt megauppehåll.. Eller jo, för mycket på jobbet och allmänt trött är väl del av förklaringen. Men nu har jag i alla fall börjat igen.. Var därför tvungen att köpa mig nya sporttoppar. För att hålla allt på plats liksom. Är nu 800 pix fattigare och tokmassa träningsvärk rikare..

Städning och Livets ord

Kämpade mig upp kl 08:00 i morse. Precis när jag skulle gå till vagnen fick jag ett mess där det stod att jag kunde komma till jobbet kl 12 ist.. Damn! Vad göra liksom? Tänkte först gå ut och ta en promenad. I tokregnet? Nej du. Och Friskis känns inte så lockande med tanke på att jag redan duschat, spacklat mig och gjort mig klar för jobbet. Fick bli altenativ numero 3; städa.. Missade just sovmorgon för städmorgon.

Fick också besök av två män från Livets ord som gav mig ett infoblad med några bibelcitat. Det skumma var att medan den ena gubben pratade med mig stängde han samtidigt, sakta men säkert, dörren. Har vi blivit så bekväma att vi inte ens behöver stänga våran egen dörr i ansiktet på försäljare, Jehovas eller dylikt? Välkommen till 2000-talet..

Down

Nä fan också. Känner mig så sjukt förvirrad.. Förvirrad. Förtvivlad.

Dagens

Fruktansvärd start på dagen. Och känslan vill inte riktigt försvinna..

Har spenderat eftermiddagen tillsammans med E, som för övrigt kom och lämnade finaste tavlan. Vi har second hand-shoppat i Majorna. En apcool smaragdgrön byxdress till E och en ikonbild med bladguldskanter till mig. The kitsch sisters har talat.


Viva la Mexico

Har ledigt i två dagar nu. Gött kött som Tessan skulle säga.. Ogött är dock att jag var tvungen att inventera idag på jobbet. På min lediga dag! Och i morron är det möte kl 08:00. På min lediga dag!
Som plåster på såren skickade E en bild på en tokfin tavla som hon målat åt mig. En födelsedagspresent i efterskott.. Helt fantastiskt..
Och på måndag, efter en jobbhelg, så ska jag och fröknarna C och A ha mexikansk afton + sleep over. Eller tacokväll med övernattning som det heter i folkmun..

RSS 2.0