Vaken-SM

Igår sprängde jag den magiska gränsen! Eller nja, men jag var iaf vaken i ett helt dygn. 24 timmar i sträck (med undantag för en snabb powernap på tåget). Var ju som bekant uppe i hufvudstaden på update. Dagen flöt på bra och höjdpunkten var helt klart när jag hade 2 timmar att slå ihjäl på Centralen och Tele2 hade något karaoke-bås mitt i smeten. Fick njuta(?) av en halvalkad gubbes version av My way, ett par som gjorde en kronkass dansbandsduett och en tjej som tappert fniss-sjöng sig igenom Killing me softly. Helt klart underhållande.

Och så tågresan. Hade ju platser i den "tysta vagnen". Det enda jag slapp, som jag i vanliga fall brukar råka ut för, var skrikiga barn. Annars hade jag turen att sitta i rusningstrafiken precis vid toan. Toan, vars dörr var halvpaj, så alla som skulle in var tvugna att smälla igen den 3-4 gånger för att den skulle gå i lås. Efter det var alla tvugna att kasta ner toalocket jättehårt och spola högt och ljudligt. Tyst vagn, my ass.. 
Det mest spännande var när jag plötsligt hamnade mitt i ett godisregn. En kille, 3 stolsrader bort, var tydligen godissugen som aldrig förr och öppnade sin godispåse lite väl ivrigt vilket resulterade i att det praktiskt taget haglade Salt och blandat över mig. Som en extra underhållningsbonus kröp killen runt på alla fyra efteråt och plockade godis från halva vagnen..

Kom hem till tågstationen 23:30 och gick till Emmas arbeit och drack öl. För att göra en lång story kort så kom vi hem efter 4 på morgonen och mitt vakenmaraton var äntligen över..

Mot storstan

I morgon är det dags för update med jobbet igen. Vi ska som vanligt till Sthlm och kolla in de nya MACgrejerna för 3 månader framåt. Mkt spännande! Så i morgon när klockan ringer 03:50(!) så är det bara att dra på sig finkläderna och massa smink så man är fit for fight för att träffa de andra MACarna.. Tåget går 06:00 och jag väntas vara hemma igen 23:30. Puh. Som plåster på såren har jag fått biljetter i en tyst vagn:)

Ps. I love you

Kollade på Ps. I love you igår med Emma. Jag är kär. Min nya kärlek heter Jeffrey Dean Morgan. Han spelade med i Grey's anatomy förut. I rullen vi såg igår är han tillbaka. Som het, irländsk musiker. Kan det bli bättre?


Min framtida man?

Bankrutt

Hade inte tänkt köpa någon höst/vinterjacka i år. Men men, blåshålet Götet har inte visat sig från sin bästa sida nu i höst så idag fick det bli en ny jacka i alla fall. Och ett par nya gummistövlar. Och nu är jag pank. Skyller allt på spårvagnsboten som sabbat min finansiella plan. Sätter upp Västtrafik, tillsammans med vintern, på listan över dödsfiender..

Bäbisen

Här är den nya, fina luren som betydde slutet på en 4årig vänskap


Jaha ja

Då var det dags att uppdatera igen.. Har inte bloggat så aktivt på senaste, har inte riktigt haft lust eller tid. Sen sist har jag blivit farmor deluxe, dvs fyllt the big 24. Ojojoj.. Firade födelsedagen hemma i lägenheten tillsammans med mina underbara vänner. Fick massa fina presenter, åt Jennys toksmarriga morotskaka, drack vin och tjötade halva natten. Av mina kära päron och morföräldrar fick jag en ny lur! Min 4 år gamla mobil har härmed gått i graven. RIP. Och som grädde på moset fick jag en mysig, hemmastickad kudde av mamma på posten idag!
Annars är det inte så mycket som är nytt, jobbar på som vanligt, försöker umgås så ofta jag kan med mina nära och kära så ofta jag kan och tränar noll av 7 dagar i veckan. Puh..

RSS 2.0