Päron

I helgen kommer päronen på besök. Ska bli mysigt att träffa dem igen.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men de har med sig massor med kartonger med mina gamla leksaker etc så jag kan tänka mig att det kommer bli lite att sortera. Ska passa på att packa ner vinterkläderna på vinden så att jag kan hänga upp alla fina vårklänningar.. På lördag blir det middag, har försökt boka bord på goaste tapasplejset i stan, Mañana, men det var såklart fullt. Får hänga på låset som jag och syrran och norpa ett drop-in bord. Sen ska jag såklart passa på att käka hotellfrulle med päronen, mumma!

Kolmårdstroll

Just det! Hörde en så jäkla kul låt i helgen. Inte helt oväntat var det Hepatit C som spelade upp den.. Dedikerar denna låt till min kära kusin och hennes Linköpings-kille..

http://www.youtube.com/watch?v=yiKg_eOfmtM

Datorakuten

Nej dumma Lisa och Emma, batteriet är inte dött! (men tack för tipset) Har faktiskt strömsladden i så inte ens det rookiemisstaget har jag kunnat göra..
S och jag var ute på någon datoraffär för att köpa nytt grafikkort och fick då ett nummer till några som kan fixa eventuellt fläktfel. Typ 500 pix trodde S det kunde gå på. Mycket bättre än att köpa en ny tycker jag.. Kollade lite på laptops i affären och den billigaste gick loss på 4 tuss. Uscha..

Fan också

Tror min dator håller på att paja. Senaste dagarna har den bara stängt av sig själv efter typ 30 minuters surfande. Pratade med S om det och han tror att det kan vara fläkten som är trasig och därför stänger datorn av sig själv innan den blir för varm. Testade att slå på den nu efter några timmars vila och ja, den är tyst som en mus. Fläktjäkeln är bergis paj.. Fan. Orka köpa ny dator liksom?

Sjuk igen?!

Är galen snuvig och lite allmänt mosig i skallen..
Kan bero på
1. att jag var ute i helgen, något som jag inte varit på evigheter.
2. en gammal hederlig förkylning.
3. att jävla pollen har kommit som ett brev på posten.

Själv tror jag på en skön mix mellan alterna 2 och 3.
Ska pallra mig till Apoteket och köpa nässpray. Kanske kolla lite på allergitabletter. Suck.

Bloggdöd

Åh har inte haft någon lust alls att uppdatera här. Finns inte så mycket att skriva liksom.
Har haft en toppenhelg, ledig fre till mån, och har bland annat myspromenixat runt ett slott med S, kollat på hästar, ätiit glass och gjort allt annat som hör en fin vårdag till. Partajat med Anette plus Herpes och Hepatit C (två coola smeknamn på två coola killar), sovit över på en extrasäng med Hepatit C snarkandes i soffan bredvid, ätit pizza och glass på samma dag, sett film. Ja, same old same typ.

Nu säng.

Update

Imorn bär det av till Sthlm igen för en Update med jobbet. Har det gått tre månader sen sist? Shit Berit.. Klockan ringer 04:00.. Gonatt!

Hjo

Spenderade min lediga helg i Hjo av alla ställen.. Åkte upp för att hälsa på Anso och spöa henne i Yatzy.
Hann, förutom att krossa henne i Yatzy, med att premiärgrilla, gå en promenix i fina stan, fika, dricka massa vin och äta en apäcklig macka från lokala macken.. Sicken helhelg!

RSS 2.0