Nypan tur och retur

Åh, jag hittar inte mina brillor! Vänligen ha överseende med eventuella stavfel och dyl..

I fredags efter jobbet hoppade jag på tåget mot Nypan. Så jäkla skönt att komma hem en stund! Fredagen blev lugn, kom fram runt 22 så det blev ett glas vin i soffan med päronen och slutet av När lammen tystnar.
På lördagen var det innebandytajm, var lite därför jag åkte hem från början, för att se Onyx sista hemmamatch. Tyvärr missade jag lillebror som var i Järna och spelade med div. 3-laget..
Efter en iskall promenad hem från sporthallen stod tacos på menyn. En klassiker som jag alltid beställer när det är dags för ett besök hos päronen. Tröttnar aldrig.. Efter maten stack jag till Fik@ och mötte upp kusinvitamin och co. Hade en toppenkväll med massa flams och trams, så klart..
På söndagen blev jag uppjagad halv 11. Lite ovant att inte få sova så länge man vill.. Syrran med familj kom ner och hälsade på och så kom hela tjocka släkten med mormor och mostrar och morbröder och söndagsfikade med massa bullar och sockerkaka.. Vilken avslutning!

Har som sagt haft en kalashelg men nog är det skönt att vara tillbaka i Gbg igen. Borta bra men hemma bäst som det så fint heter..

Good news

Verkar som att jag kan få förlängt vik efter sommarn på jobbet så jag slipper gå ner till 50%. Babylycka liksom..

Hemgång

Snart så är det tajm för en repa hem till Nypan! Nästa helg närmare bestämt.. Har planerat in en innebandymatch, öla på Fik@ med tjejerna och eventuellt en svängom på Birgers schlagergolv. Och så har jag önskat tacos till middag.. Kan inte bli bättre..

Benjamin Button

Var hemma hos Eric och tittade på film i kväll. Såg den där nya Brad Pitt filmen, du vet när han föds som gammal och bara blir yngre och yngre.. Eric började snarka efter 30 min. Själv höll jag ut i 2 timmar, lagom till Pitten började bli ung och het igen. Men nej, den var ingen hit. Eller jag såg ju iof inte klart den. 2 tim och 45 min är väl lite väääl långt? Om någon har nästan 3 timmar att slå ihjäl och orkar med att se skiten, please let me know slutet på storyn, ok..?

Kissen

Har fått äran att mata Anette och Kräftans katt lördag-måndag. Hoppas bara hon inte bajjat på mattan som sist när fröken C och jag var kattvakt..

Kända fejs

Inte nog med att Bygglov gjorde ett helt hemma hos-repotage hos Jim och Carro. Igår när jag satt och slökolla på Efterlyst dyker helt plötsligt Staffan upp i rutan efter att ha blivit blåst på en lya och strax därefter undrar konstapel Bohman var en stulen bil kan hålla hus.. Är det i Okle man hittar de nya TV-kändisarna?  

Bygglov

Har just kollat på Bygglov. Polisas brorsa med tjej var med och det blev ju hur fint som helst! Coolt att se någon man känner på TV.. Ja, just så lättimpad är jag.
Och Jim och Carro var så gulliga mot varann så jag kom på mig med att sitta och dumflina för mig själv i soffan..

Fröken Lipsill

Tror jag kommit fram till denna plötsliga blödighet, den som får mig att lipa till svenneromantik á la Bondebröllop. Trötthet. I morse fällde jag några tårar hemma hos S för att jag var för trött och inte ville gå till jobbet. Jösses Amalia..
I morgon däremot har jag ledig dag! Gött kött som Tessan skulle säga. Ska passa på att träna, matshoppa och laga lådor att ha med till jobbet.

Nu väntar disken och sen ska jag plocka upp sushi som jag och S ska äta till middag. Han är iväg och tränar och jag "lagar" mat..

RSS 2.0