Slutspurt

Nu är det bara två, fjuttiga jobbdagar kvar tills jag åker hem! Ska bli superskönt att komma till Nypan och hänga med alla mina goingar..

Har ju köpt en ny dator också. Sjukt tråkigt att shoppa efter teknikprylar.. Blir inte bättre heller av att S går runt och surar och tycker jag är ointresserad och oengagerad. Jag ÄR ointresserad! Elgiganten är inte direkt mitt favvoplace att spendera en eftermiddag på.. Nu är det iaf gjort. S var snäll nog att starta upp, intstallera, avinstallera, virusprogramma mm. så nu sitter den nya pärlan hemma på hans köksbord i väntan på att någon backup ska göras. If you say so, liksom.. Tur att jag känner folk som inte är helt tekniskt efterblivna, som jag.

Snart så..

..har jag SEMESTER! Så jäkla skönt! Är ledig i två dagar nu, sen jobbar jag lördag och söndag och sen är det dax! Semesterdax.. Ska som sagt dra hem till ostkusten. Schemat är som vanligt fullbokat; spelning tisdagkväll, kräftis onsdag, poolpartaj hela helgen. Och så vill jag åka ut till mormor och morfar i husvagnen, hälsa på moster och morbror, se Rom, sola och bada, glassa med Elin i hamnen, träffa PoLisa, festa med alla goingar på karnevalen.. Hur ska det hinnas med?! Skulle behöva ett års semester hemma, inte en veckas..

I morgon ska jag och S ut till Mediamarkt och kolla ny dator till mig. Vill inte! Eller, jag vill ju ha (läs behöver) en ny dator men jag vill inte behöva betala massa tusenlappar för den.. Special price for you, 300 pix? Tror inte de har något sånt erbjudande dock..
Sen behöver jag även ett nytt batteri till min kamera. Har inte kunnat ladda det gamla så det har inte tagits ett enda kort på evigheter.. Kan ju vara kul att ha en fungerande kamera nu när jag ska iväg på en massa skoj. Liksom dags att börja fylla på bildarkivet igen sen S totalraderade hela min dator sist han skulle fixa med den.. Åh, vad jag avskyr att köpa massa tekniktjafs! Tänk om det hade varit några par skor som gått sönder i stället för datorn och kamerabatteriet? DET hade varit rolig shopping det!

Bidrag sökes

Åh jag har så mycket saker som jag behöver (läs vill ha). Så mycket saker, så lite cash..

Just nu toppas önskelistan av
en ny dator
en laseroperation på mina skruttiga ögon
en utlandsresa
en ny garderob

Är förresten stolt ägare av min första orkidé! Den stod och väntade på mig hemma när jag kom hem från jobbet.. Fick den av gulliga A som tack för att han fick låna lägenheten över natten. Och han hade tom diskat! Me like.

Och lilla R har äntligen blivit mamma till en underbar liten tjej! Me like ännu mer.

Dagens fundering: hur ska denna stackars blomma överleva mina ogröna fingrar?

Home at last!

Min älskade rosettring som jag glömde i Hjo (i april!) har äntligen letat sig hem till Götet! Jiih(j)o, vad jag är glá!

Helgen som gått..

Har jobbat hela helgen, inte mig emot iof när det är sånt här jäkla skitväder.. Stackars alla som har semester! Igår kom Bullen och Carlos över för myskväll med ost och kex. Mumma!

Håller på och kollar tatuerings-studios här i Götet. Planen är en rosett på varsin fot.. Smärta? You bet. Snyggast i stan? You bet. 

Har också sett ett helt fantastiskt armband från Rachel Leigh. Fyller ju 25 snart.. (hint, hint) 
 


Fast det jag vill ha är svart med gulddetaljer.. I love!

Längtar till min semester! Kommer som sagt inte spendera många dagar på västkusten utan Nypan, Sthlm och Uppsala står på agendan..

SOL!

Nu drar jag till playan! So long suckers!


Back home

Hemma igen efter en toppendag i Sthlm. Har fått sett alla nya produkter, fått massor med inspiration och blivit toktaggad inför kick-offen i Köpenhamn i Aug.. Jag hjärta mitt jobb!

Hade också sån tur så snälla Eric hämtade oss när vi landade i Göteborg. Skjuts till OCH från flyget! Inte illa..

Nu: två välförtjänta dagar ledigt.


Pissed off!

Men vad faen?! Jag hade planerat att gå på Way out west i sommar eftersom jag är ledig och bor ett stenkast ifrån Slottsskogen där festivalen hålls.. Men till min stora besvikelse har de knappt bokat in några bra artister alls, och därför beslutade jag mig för att skippat och åka till Annie i Uppsala isf. Men så läser jag i tidningen idag att ROBYN ska spela nu! Sluta genast boka in bra artister nu när jag inte ska gå! Jäkla skit.. Sjukt irriterande..

Över till något lika irriterande. I morgon ringer min väckarklocka 04:30.. Flyger till Sthlm 07:00 för den traditionella uppdateringen.. Tack och lov har Sandra en snäll mamma som skjutsar oss till Landvetter så vi iaf slipper flygbussen. Alltid något..

Sällis-sjuk?

Jävla piss dator. Hade skrivit ett lååångt inlägg när skiten plötsligt bestämmer sig för att stänga ner sidan.. Me hate.

Anyway. Har kommit fram till att jag nog inte gillar att vara ensam längre.. Förut har jag liksom tyckt att en hemmakväll med bara TVn som sällskap har varit ganska najs.. Nu känns det inte alls kul att komma hem från jobbet, till en tom lägenhet.. Undrar om det beror på årstiden? Att det liksom är ljust och fint ute och man bara vill göra vad som helst förutom att vara inne. Ensam. Eller så har jag helt enkelt fått nog av det, oavsett årstid..

Har haft en mycket efterlängtad ledig helg. Pallrade mig ner på stan i fredags, trots att jag hatar att behöva spendera även min lediga tid i en affär.. Kvällen spenderades hos S, skulle grilla men vädret ställde till det.. Blev Yatzy och Geni-spel ist..

Sov till halv 1(!) i lördags. Jo, rätt trött tjej.. Åkte med Lina och Carro hem till Tessan för en gammal hederlig förbläcka. Dansade hela natten på Avenyn, var för trött för nattamat på 11ans(!) och tog en taxi hem vid halv 5..

Gårdagen, söndag, dödens dag. Fick en sådan där tokig släng av magsjuka som ibland inträffar efter en rolig helkväll på stan.. Tokigt, som sagt.. Var tvungen att tacka nej till biobesök, passar sig inte att vara bakis bland folk, och tiggde till mig lift till Donken av S ist..


Regn

Jaha, nu har då regnet kommit till västkusten.. Ganska skönt faktiskt efter en period av tropisk hetta. Och jag som ändå ska jobba hela veckan känner mig inte speciellt brydd. Kanske till och med kan betyda lite fler kunder på jobbet?

Chefen går på semester nästa vecka vilket betyder att jag får ta över hennes jobb med siffror, maila procent och index vidare till högsta hönset, räkna utgående produkter med mera, med mera.. Fick en genomgång i morse, hoppas jag inte strular till det..

Annars är det inte mycket nytt. Sticker iväg till Sthlm nästa vecka på update. Får ta flyget denna gång, 07:15-flyget närmare bestämt. Ännu en gång blir det till att pallra sig upp i ottan. Lyllo mig är tack och lov ledig två dagar efter trippen till huvudstaden så jag kan ta igen mig ordentligt.. Längtar till semester nu! Har tänkt byta väst mot öst och planerar att hänga i Nypan, Uppsala och Sthlm..

Hade en liten deppdag igår och sträcklyssnade på Winnerbäcks "Tidvis". Min klara favorit just nu..

Good mood

Åh herre jösses, vilken skön ledighet jag har haft! Började redan i fredags när jag efter jobbet gick med Anette till Liseberg och mötte upp Lisa och Tobias. Kollade en snabbis på A Camp, drack öl och hejjade på när det åktes karusell. I lördags stack vi till Näset och solade en stund. Tobias passade på att cykelträna någon timme medan jag, Lisa och Anette låg på en klippa och stekte. Kvällen avslutades med middag på Spice, rosé på Smaka och öl på Storans uteservering.
I söndags packade jag och Anette med oss muffins och jordgubbar och åkte till Marstrand för att hälsa på Kräftan. Tog en promenad runt ön, fantastiskt fint! Hann även med pizza på Lasse-Maja och mussel-pasta på Värdshuset innan vi fick skjuts tillbaka till stan av Kräftans chef. I måndags tog jag och Emma vagnen till Lundby badet, en utomhuspool i stil med Hjortens, där vi mötte upp Jenny, Frida, Fidde och sötaste tvillingtjejerna Nora och Stella. Även den kvällen avslutades på Liseberg där vi skulle kika på Allsången med Lotta, Kicki, Scotts och Thorleif. Det spelades också friskt på godishjulen och innan kvällen var slut drog vi runt på en tvillingvagn fylld med 8 kg(!) choklad, gosedjur och ballonger..
I går hängde jag och Anette i parken och bättrade på solbrännan. Hade min första lugna hemmakväll framför TVn efter att ha plockat lite hemma. Hur kan det bli så stökigt när man spenderar hela dagarna ute?

Idag var det, efter 4 dagars ledigthet, åter dags för jobb. I morgon är jag ledig igen och då bär det av till Näset med Anette. Skulle kunna vänja mig vid det här, 4 dagar ledigt, en dags jobb. Kanske är något att tipsa chefen om? Har förresten fått mitt kontrakt förlängt, jobbar heltid december ut. Me so happy!

RSS 2.0