Bad mood

Fy vilket skithumör jag är på idag.. Är så jäkla trött, less, kärlekskrank, you name it!
Bara en dag kvar på jobbet nu, sen väntar 3 sköna dagars ledighet.. Längtar!

Tropisk hetta

Är just nu galet varmt här i Götet. Själv jobbar jag hela veckan på AC-svala Åhléns.. Men till helgen, när Polisa och Tobias kommer, då jäklar ska jag vara ute och få lite färg på näsan!

Annars har jag fått lite bad news idag. Datorjäkeln verkar vara illa ute. Servicekillen vi lämnade den till har fått skicka den vidare till specialisthjälp.. Hoppas inte det är något allvarligt, vill inte behöva betala massor för att få den fixad. Eller köpa en ny för den delen.. Hörde också från mamma att en bekant omkommit i en motorcykelolycka. Datorfelet känns ju rätt fjuttigt i jämförelse..

Var by the way ute med jobbet på skärgårsdkryss igår. Jättetrevligt att umgås lite utanför MAC-disken!



På fredag är det ett år sen, då: pirrigt, spännade, nytt. Nu: nada.


Hjärntvätt

Välkommen till avdelningen för störiga låtar.

Vissa låtar har som bekant egenskapen att fastna på hjärnan. Det behöver inte ens vara musik man tycker om, inte ens en riktig låt och man behöver faktiskt inte ens kunna hela texten. Men låtjäkeln fastnar! Jag får tex alltid in en Basshunter-låt i huvudet när jag ligger och försöker sova.. Vet inte vad låten heter, kan inte texten, men melodin maler på om och om igen under sömnlösa nätter.
Det senaste bidraget på listan över slingor som spelas på repeat i Linneas huvud är: Ma ma mamamaMcDonalds, mamamaMarkoolio..

Något irriterande..

Midsommar

Midsommarhelgen har varit lugn och skön. Precis vad jag behövde efter en intensiv jobbperiod.. Slutade kl 14 i fredags och åkte direkt med S till Kungsbacka för att kolla på lite traditionellt midsommarfirande. Efter en lång bilfärd på kringelkrokvägar kom vi, tack vare GPSen i S tele, fram till ett ställe mitt ute på en åker. Folk strömmade fram längs vägen från sina sommarstugor och stämningen var på topp. Då kom regnet.. Hann med att se stången resas, höra någon Tomas skråla fram Små grodorna medan han gapade nåt om att cirkel 1 skulle gå medsols, cirkel 2 motsols osv. Gav ganska snabbt upp och åkte hem med ett stopp på ICA för att handla mat.. 

Slappade oss, lite lagom bakis, igenom hela lördagen. Gjorde hamburgare och åt äppelpaj innan jag tillslut somnade ifrån TVn på soffan.

Idag var det åter dags för jobb. AC/DC är i stan och det var knökat på jobbet.. Dagens trend var tydligen shopping med några öl innanför västen.. Tog by the way fast en snattare (med lite smink innanför västen). Tagens goda gärning..

I helgen kommer Herr och fru Polis ner till Bästkusten. Liseberg, tapas och öl på lokal står på schemat, gött!


Myskväll

Kära Annie kom förbi på jobbet igår och hämtade min nyckel. När jag kom hem, efter en satans cykeltur i årets motvind, stod hon i köket och fixade middag! Vilken lyx! Vi åt en jättegod sallad med kokta rödbetor, grillade mackor med getost och honung, drack rosé och mumsade ostbricka till efterrätt.. Skulle kunna vänja mig vid att komma hem efter jobbet och ha maten klar på bordet..
Vi hade en tokmysig kväll med massa tjejsnack och skratt. Kvällen avslutades med att Annie slam dunkade ett vinglas i mattan.. Kvällens betyg: en solklar 10 poängare! 

Struntade i att ställa klockan i morse och vaknade till liv efter 10.. Så trött! Semester skulle inte sitta helt fel nu.. Vi tog oss ner på stan och åt frukost i Linné. Promenerade genom Haga och kollade i alla inredningsaffärer efter en inflyttningspresent till Louise. Åt årets första mjukglass med lakritsströssel.. Har också hunnit med att ligga ute en stund på innegården. Efter en timme i snålblåsten, fullt påklädd med halsduk och hela kittet, gav jag upp och gick in..

I morgon är det midsommar igen.. Förra året spenderades med Emma och Carro, i år firar jag på jobbet.. Stänger tack och lov redan kl 2 så efter det sticker jag och S iväg och kollar in någon midsommarstång..

Nu: försöka diska bort det rödbetsröda från mitt vita durkslag.. Wish me luck! 

På´t igen

Sådär ja. Nu har jag äntligen en dator som funkar, eller rättare sagt mamma har en dator som funkar som jag har lånat.. Efter att ha letat efter hålet för att plugga in internetanslutningen (och ringt efter assistans pga tillfällig blindhet) kan jag äntligen surfa lite..
 
Nu står hårtvätt på schemat. 

Update

Sista dagen av tre hemma i Nypan. Till mitt stora förtret såg jag på nyheterna att det är soligt och fint nere på Bästkusten medan vi här i öst har regn och rusk.. Bra tajmat liksom.

Nu hojtar mamma och tycker att jag ska packa ihop mina grejer.. Bäst att görat, ögonaböj!


Nypan tur och retur

På torsdag åker jag hem till Nyköping igen. Denna gång för att fira lilla pluttens student.. Ska bli jätteskoj att komma hem och träffa hela tjocka släkten!

Annars är det same old same här, det jobbas mest. Hann med en liten cykeltur och en fika i regnet med fina Lina idag också.. Nu tillbaka till Desperate. Peace!


Nära ögat..

När jag kommer från affären och kliver in på gården landar en stor jäkla måsbajs en halv meter från mig.. Rakt på grannen! Nu händer det grejer här i Götet..

Say what!?

Men jag blir liksom inte klok på den här datorn.. Nu funkar den igen! Har haft på den typ en timme och än så länge har den inte dött.. Ska sticka till lill-ICA och köpa snask, får låta datorn stå på, nu törs jag väl aldrig mer stänga av den..

Timber!

Har två arborister (trädkapare på ren svenska) i full gång utanför köksfönstret. Dagens mission är tydligen att fälla 2 tokstora björkar ute på innegården..

Mitt i detta mycket intressanta inlägg dog såklart datorjäveln, aka min baby. Trodde den var fixad nu, ett felsök på 500 spänn senare.. Damn..

Nu väntar jag bara på att en björk ska ramma mitt köksfönster. Ännu en bra dag i Götet..

Min baby!

Sitter hemma med min baby i knät..

Idag har jag haft en kalasdag, den sista på min 5 dagars mini-semester. Jag och fröken C landade i Götet vid åtta-tiden igår kväll och passade på att göra det mesta av den fina kvällen. Efter att ha släpat all packning på vagnen ut till Kortedala drog vi in till stan och ölade i det underbara vädret. Sov över hos Emma, vad gör ännu en natt på en bäddsoffa liksom? Idag har vi legat ute i solen och stekt, ätit Piggelin, fantiserat om den kommande Thailandsresan, snackat skit, rabblat alla Sörmländska ord och uttryck man kan tänka sig (blöööru?, skaru mää ellä? osv. osv.) 
Sen var jag ute och storhandlade på Willys med Anna, gick som en dans förutom en liten olycka då min tå mötte min kundvagn med blodvite som resultat.. Passade på att spika Way out west i sommar.
Kvällen avslutades med kvällsmat på Café Marmelad med fina Lina. Med andra ord, en kalasdag!


Min baby är ju såklart älskade datorn. Vem annars liksom?


RSS 2.0