Färjan 2

Wiihooo, nu börjar Färjan!

Finbesök

Helgen som gått har varit fullspäckad! Tyvärr är jag krasslig så jag har inte haft möjlighet att delta helhjärtat i allt skoj.. Fredagen började med en after work för att fira Annies återtåg till västkusten. En timme och en öl senare pallrade förkylda lilla mig sig hem.. Tråk värre! Annie och co hade partat loss hela natten tills en vakt tyckte att Annie partat klart..

Lördagen var lugn. Var hemma hos S och lagade mat och kollade på TV. Kom på mitt under maten att Earth Hour börjat så det var bara att plikttroget släcka alla lampor och fortsätta äta i (det obefintliga) skenet av 3 värmeljus. Lättare sagt än gjort.. Men vad gör man inte för miljön? Passade också på att stirra ilsket in hos alla grannar med varenda jäkla lampa tänd..

Igår var jag hemma hos Anette. Vi plus Emma hade tänkt gå på bio men eftersom jag blivit sjuk fick jag nöja mig med middag hemma hos Anette och skippa filmen senare på kvällen. Åkte hem och möttes av Lina som snällt väntat på mig på Sju-Elvan. Hon är i stan för jobbintervju och ska stanna tills i morgon eftersom hon fick komma på intervju nr 2! Håller alla fingrar och tår för att hon får jobbet och flyttar ner till lilla mig!

Har varit och hejdå-fikat med Annie och Anna idag. Jag och Annie klämde i oss varsinn kladdkaksbit size prästost och ett tag på väg ner till tåget trodde jag seriöst att jag skulle spy. Fick tack och lov behålla allt i magen och kunde vinka av Annie på Uppsalatåget utan problem..

Nu ska jag färga håret och laga matlåda. I morn är det jobb igen. Tillbaka till verkligheten..

Lets dance

Men Starkemannen vann! Trodde Bagge skulle ta hem en promenadseger där.. Hon var ju helt fantastisk. Kan ge mig faen på att det var S röst som avgjorde till Magnus fördel..

Sicko

Åhnej, nu har jag gått och blivit sjuk! Har känt mig småkrasslig hela veckan men jobbat på som vanligt, är inte mycket för att stanna hemma från jobbet. Brås nog på min far. Men idag har jag gått och käkat piller hela dagen, något som jag inte heller gillar, utan att känna mig bättre.. Så nu blir jag hemma från jobbet i helgen. Just när Annie är på visit från Uppsala! Typiskt.. Och på söndag kommer Lina. Hon ska på jobbintervju här i stan och får lyxa till det med en natt på Casa Eriksson.

Just det. Kändistätt på jobbet idag. Såg en flock småtjejer som stod och fnissade vid disken och var ju tvungen att kolla vad som var så spännande. EMD minsann! Tog mig in bland fjortisarna och norpade autograf till lilla Moa. Fick till och med hålla i Dannys kaffe medan jag så ointresserat jag kunde frågade var den tredje killen (SnyggErik) var. Messade kusin och meddelade stolt att jag träffat EMD men beklagade samtidigt att jag bara fått 2 av killarnas autograf. Det gjorde tydligen inget eftersom Moa ändå inte tyckte SnyggErik var speciellt snygg. Se där..

Såg att seglarskorna blir modefluga våren -09. Apropå min far.

Melodifestival?!

Men vaffan? Hur ska det se ut på alla schlagerdansgolv när fulla människor ska sjunga med till La voix?!
Äh, fy bubblan.

Melodifestival

Hur ska det sluta??

Kan man rösta på han pausunderhållningen med Hero? Vilket nummer ringer jag..?

AW

Har spenderat min sista av 3 lediga dagar med att träna och after worka. Kanske ingen strålande kombo men ändå.. Var på AW på Merlot med Tessan och co, fick bli en tidig kväll, i morn är det jobbdax igen.

Nästa helg kommer syrran till stan. Jihoo!

SNÖ!?

Men vaffan! Tog ut segern i förskott igår och trodde våren äntligen kommit.. Det var strålande sol och några plusgrader. Lämnade till och med vantarna hemma när jag gick och tränade.. Så idag kom snön.. Jäkla vinter.

Idag har jag shoppat loss. Inte lika skoj som det låter, 500 spänn på H&M och 700 på Willys. Mataffären ja, inte någon cool klädbutik.. Hittade en klänning och en knall-lila liten jacka som efter smakråd från fröken C nu finns i min ägo. De ska invigas så fort den där jäkla snön är borta..

Imorgon är det AW-dags med Tessan! Jihoo!

MAC

Idag klarade jag min peak hour på jobbet. Det tredje och sista provet för att bli MAC-tjej.. Så jäkla skönt!

Ledig lördag

Jihoo, ledig helg!
Har just varit på ett Friskispass. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det thaimat från grannstället och hämta min nya fina kudde från H&M som äntligen kommit.. Ikväll ska jag och Anette färga fransar, kolla Melodifestivalen ha myskväll.. Skön lördag med andra ord!

F-kassan

Och idag kom förresten en liten överraskning på posten.. Försäkringskassan har klurat ut att jag nu har ett jobb, dvs tjänar pengar som de kan mjölka mig på för ett 2 år gammalt bostadsbidrag. Där rök 3500 spänn.. Man tackar.


All gone

Jo så här va. S var snäll och hjälpte mig med min strulande dator för några dagar sen. Den skulle tydligen formateras om eller något, aka rensas totalt på all jäkla skit.. Vi var superduktiga och la över alla mina bilder, CVn, viktiga papper och allt annat gött på ett minne innan hela datorn fick sig en genomkörare. För att göra en lång historia kort, och för att jag inte har en jäkla aning om allt S gjorde med min lilla laptop, så försvann allt som vi så duktigt sparat på ett USBminne.
Så jag har en liten efterlysning. Alla som har firat någon jul/födelsedag, förfestat, semestrat mm. med mig senaste åren kan väl skicka över några kort? Jag måste försöka få ihop ett nytt album..

Lite av varje

Har inte uppdaterat på länge nu. Har typ inte varit hemma så mkt så det har inte varit prio 1 att blogga..
Vad jag däremot har hunnit med är..
..bio i torsdags. Jag och Anette var och såg Bolt. Javet, en barnfilm, men det va så jäkla skoj! Jag, Anette och en annan "vuxen" skrattade mest av alla i hela salongen..  

..en aprolig kväll i fredags med Anette och Emma, thaimat och några öl på Spice. Vi spårade ju såklart ur som vanligt och inte helt olikt kvällen innan på bion så var det vi som skrattade högst och mest av alla.. Säger bara poo pee tad..

..att fira Sams födelsedag i söndags. Jag och Emma kickade ass på bowlingen och jag gjorde till och med en sån där spärr där man har två käglor kvar på varsinn sida av banan. Hajar ni? Så vackert! Direkt ur instruktionsboken..

Ikväll ska jag och Anette se Timo Räisänen på Storan! Ska ta Tessans tips från Håkan-konserten och förbereda undies med mitt nummer på. Han ska bli min..

RSS 2.0