Sthlm

Spenderade helgen i Sthlm. En kort resumé:

Åkte upp omänskligt tidigt i torsdags morse för Update med jobbet. Efter en heldag på kontoret bar det av till söder för att träffa Carin. Hade en lugn hemmakväll med pizza (som resulterade i två foodbabys: Måårten och Pjäär) och Mamma mia-film.
På fredagen var det åter dags att besöka kontoret för lite Product specialist training. Mötte sen upp Elin och barnen för en fika. Hade ytterligare en hemmakväll med Carin, Andy (och snickarn..) Slökollade lite på Let´s dance och Mamma mia, igen!
Lisa kom och joinade oss på lördagen efter sin tenta. Och jag överlevde ett mordförsök.. Snälla Carin bjöd på nötbröd till frulle, och fick sen så dåligt samvete att hon ringde sjukvårdsupplysningen.. Gick en sväng på stan och avslutade kvällen med tapas. Inget Mañana direkt, men helt okej god mat. Kass personal dock. Min förkylning nådde sin peak och humöret var sådär, tråkig värre..


Nu väntar jag på att Emma ska komma från Malmö. Hon ska på jobbmöte och jag håller tummarna för att ännu en av mina pärlor beger sig till Götet..


Aj! säger armen (igen)

Nu har jag vaccat mig mot svinis också! Armen är öm som bara den! Tänk er typ världens hårdaste slag på axeln av världens starkaste karl.. Blev tack och lov ialla fall inte speciellt sjuk av sprutan. Visst att armen värker men det är i princip det enda. Tog ändå det säkra före det osäkra och spenderade gårdagen hos S, utifall att jag skulle behöva en manlig sjuksyrra. Och idag ska jag trösta mitt armont med Lina och thaimat..

På torsdag bär det förresten av till Sthlm för Update med jobbet. Ska sen stanna kvar i Hufvudstaden hos konstapel Carin. Även (soon to be) konstapel Lisa ska joina oss efter en tenta på lördag. Kommer bli alla tiders!

Aj! säger armen

Nu har jag vaccinerat mig inför Thailandsresan! Har tagit första sprutan av två och måste erkänna att jag är lite öm i armen. Köpte också magmedicin som jag ska ta i 2 doser innan avresa. Och slutligen, som grädde på moset, ska jag ta svinis-sprutan på måndag. Vågade mig inte på den idag ifall om jag skulle bli sjuk inför bröllopet.. Kommer med andra ord vara fullproppad med anti-sjuk inom kort!

Lika som bärLinneas duschdraperi?
Linneas klänning?

Disturbia

Åh, skoja inte att jag är LÅNGLEDIG! Börjar inte jobba för än på måndag igen.. Och nästa vecka blir också kort. Kommer bara vara på jobbet måndag och onsdag, resten av veckan spenderar jag i huvudstaden. Först Update med jobbet, sen häng hos konstapel Carin.

Dock har någon jäkel (Hitler?) bestämt sig för att det är dags att borra upp ett mega-hål på gatan precis utanför mitt fönster. På just min lediga vecka! Jag som hade tänkt ta långa sovmornar blev väckt halv 7 igår och halv 8 i dag. Får man ens jobba så tidigt?! Kanske om man hade ett tyst jobb, typ som på biblan. Men inte om ens jobb innebär att köra en jättegrävskopa i marken så att hela Majorna vibrerar.. Funderade i morse på att kasta ut en lapp med "Shut the fuck up" på. Men man kanske inte ska göra sig ovän med gubbarna? Vem vet, de kanske får för sig att börja härja ännu tidigare då..?


Ikväll har jag annars varit ute hos Salle och repat bröllopslåt. Dagen D är ju liksom på lördag! Men det ska nog gå bra, vi spelade in så vi kunde lyssna på hur det lät. Kan tycka att jag låter lite som en klen sparv. Eller ett barn på Kyrkans barntimmar. Men brudgummen to be gav tummen upp så det är väl bara att köra på. Till min stora glädje så ska vi stå på en balkong i kyrkan, bakom alla andra. Så jag behöver inte tänka på ögonkontakt och annat otäckt..

Jag och Carro var också och panikshoppade klänningar på lunchen igår. Hade flax och hittade en grönmelerad, blank sak för bara 150:- på rean. Ett minus: när jag hängde upp den idag såg jag att den är farligt lik mitt duschdraperi..

Krig

Nä nu får det faen vara nog! Härmed förklarar jag krig mot vintern, min ärkefiende! Det har den senaste månaden rådit vapenvila, jag har på något sätt accepterat vintern, och nästan till och med gillat den lite.. Det har liksom passat in med snö och minusgrader såhär vid jul.. Men nu vill jag inte ha mer vinter! Vaknade imorse till skräckupptäkten att det under natten kommit typ 50 km nysnö. Lägg till 100 minusgrader och flygande hagel i blåsten så har du Gbg as we speak. Hate it.

Jag längtar ihjääääl mig till Thailand!
Min plan är som följer: Fröken C och jag lämnar vinteräckliga Svedala för två veckor i paradiset. Och när vi kommer hem har all snö töat bort, våren är här och det blåser ljumma vindar..
Plan B: Vi återvänder hem efter två veckors solsemester och upptäcker att vintern är kvar. Men ignorerar the crap out of it..


Såg förresten på Text-tv (det är det senaste..) att Gudrun Schyman fått Let´s Dance-gänget att ändra ett dansnummer för att tanta inte vill gå ner på knä. Orka bry sig? Hon kommer ändå åka ut först av alla medan min baby Rabih kammar hem hela skiten.. Så det så.

2010

Åh herrejösses, ännu ett nytt år! Tiden bara rusar förbi..

Under 2009 har det inte hänt så mycket nytt, har mestadels jobbat känns det som.
Dock har det funnits några guldkorn:
Har hunnit med att vara hemma i Nypan en del, firat brorsans student bland annat.
Hade också min första betalda semester! På 25 år.. Dock bara 3 veckor, men åh så skönt.
Fina Lina flyttade ner till bästkusten.
Fick förlängd heltid på jobbet ytterligare ett år.

Vad 2010 bjuder på återstår att se. Än så länge finns bara en Thailandsresa inplanerad. Inte så "bara" iof..


RSS 2.0