Linnea vs. Pollen

Åh, mama. Pollen kickar my ass! Imorse försov jag mig till kl 10:45. Jag är totalt däckad.
Pollen är lätt min fiende numero uno, den spöar Vintern med hästlängder..

Däckad

Det här jäkla pollen tar knäcken på mig!
Idag har jag tvättat mina fönster, för första gången på nära 2 år.. Nåde den fågel som bajjar ner dem! Tyvärr är det typ vad jag orkar, allergin tar all annan kraft. Köpte ny medicin och kände mig bättre i EN dag. De senaste nätterna har jag sovit minst 12 timmar..
Så trött.
Gnäll, gnäll.
Kli, kli.
Nys, nys.

Älska våren!

Påsken

Påskhelgen har spenderats på jobbet. Jag har tappert ignorerat det underbara vårvädret utanför.. Har inte hunnit med att blogga något, händerna är upptagna med att klia i ögon, näsa, öron, you name it. Jävla pollen! Det kliar liksom till och med i halsen och i huvudet. Hur faen ska jag kunna klia där har man tänkt? Nu: över till Linn för kaffe på innergården. Glad påsk!

Hett tips

Läste GP och fick ett tips om hur man fixar någonstans att bo:

"En person har brutit upp lås till kontorsdelen i ett företag på Gruvgatan och flyttat in.
Han bor där nu, säger han."

Home sweet home?

Planen om att få ta över lägenhetskontraktet gick åt pipan. Fan, fan, fan. Lyckligtvis är J så snäll så jag får bo kvar tills det löser sig med något annat. Vad göra?

Säga upp mig och flytta hem till Nypan? Lillebror ska ju flytta hemifrån så jag passar på att ta hans rum?
Magasinera mina möbler och hoppa runt och andrahandshyra lägenheter någon månad åt gången?
Råna en bank och köpa eget?
Snärja en rik karl och flytta in i hans etagevåning på Avenyn?

Kom fram till att om alla mina läsare (ca 15 st tappra själar) donerar 15 000:- var så har jag fixat en kontantinsats. Bra va?
Märk era bidrag med "Hjälp en hemlös". Tack.


Hemma-helg

Åh, herre vilket tråkigt väder! Är ledig från jobbet så idag tänker jag inte ens gå ut! Förutom till tvättstugan. Och yogan. Fan då.

Iaf. Sicken lyckad helg jag hade hemma! Hann med att både träffa familj, släkt och vänner.

Mormor och morfar hämtade mig i K-holm i torsdags och vi åkte ner till Kusin i Okle. Där bjöds det på både våfflor och fika, mys med barnen och en liten hemlis..
Tog sen bussen hem till päronen där vi lagade tacos, den obligatoriska välkommen-hem-middagen.
I fredags tog jag och mami en loppisrunda, där jag fyndade 3 olika tallrikar som tids nog ska bli ett hemmasnickrat kak-torn. Eller "pappas-jobb-snickrat" kanske jag ska säga..
På kvällen åkte jag hem till PoLisa och fick se hennes och Tobias hus för första gången. Så fint!! Jag vill också ha ett lika fint hus! Fast i stan. Nära en 7-11.
Lördagen bjöd på en alla tiders kväll! Malison Rouge gigade på Temakrogen och jag fick träffa en massa härligt folk som jag tyvärr ser allt för sällan.. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut, så jag tog en all-nighter och somnade efter 06:30..

Just det! Kolla in vad jag fick med mig hem från päronen:Bye bye, Katten. Hello Babushka.

Back on track

Oh, yes. I morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet! Har ju varit krasslig och därför inte jobbat på typ 150 dagar.. Mjukstartar med 2 dagars jobb innan jag åker hem till Nypan över helgen. Ska bli alla tiders!

Här kommer btw en liten sneak-peak på nytillskottet i mitt hem:


Planen är att kissekatten ska bort. Har tänkt smuggla med mig en sak från päronen i helgen..

RSS 2.0