Snart jullov

Så! Färdigpackad och snart på väg till jobbet för ett sista pass innan jullovet! Fyra härliga dagar hemma i Nypan över jul, med familj och vänner. Så skönt!


Senaste nytt

Åh, snacka om att jag fick en fin julklapp från jobbet! En väska från DKNY! OMG..


Igår var jag och Anette på Jul på Liseberg, och jag kom där ifrån med ytterligare en fin grej:Har ni sett en finare hängare?!
Vet dock inte var jag ska ha den, men den var bara tvungen att bli MIN!

Paket

Tomten kommer tidigt i år! Har fått avi från Posten, jag har TVÅ paket att hämta ut! Ett från 3 med min nya iPhone och ett från jobbet innehållandes okänd julklapp. Vad kan det vara? Har senaste åren fått en grill, en resväska och ett bäddset.. (Alla väl använda förutom grillen som står på vinden)


New baby

Fick ett samtal från en telesäljare förut. Så nu har jag köpt en ny iPhone. God jul Linnea önskar Linnea (och killen från 3)


Twilight

Någon som har sett Twilight-filmerna? Såg halva den första filmen för några år sen, när den just släppts. Precis, HALVA filmen. När vampyren, Edward, tog Bella på ryggen och kubbade upp för ett berg så la jag ner. Skräp. Idag gav jag filmen en andra chans när Kanal 5 visade den. Still not impressed. Kan någon berätta vad tusan som är så speciellt med Twilight?


December?

1:a december i Götet. Say what?!RSS 2.0