Virus?

För ett par dagar sen fick jag något jäkla virus-meddelande när jag satt och letade inspirationsbilder till en Event team-intervju med jobbet. Klickade på en Marilyn Monroe-bild och har sedan dess fått upp rutor från Security Center som varnar om att jag är utsatt för HÖG risk.. (Tack som fan, Marilyn)
Jag har, på mammas inrådan, bara ignorerat dessa varningar då hon tror att det endast är ett sätt att lura mig till att köpa dyra virusprogram. När jag idag knäppte på datorn så var varningarna borta!
Det finns 2 möjliga förklaringar:

1. Jag har lyckats ignorera detta virus så till den milda grad att det helt sonika har gett upp! Linnea vs. Virus 1-0.
2. Viruset har överlistat mig genom att sluta med felmeddelanden medan det i det tysta just nu käkar upp min dator innifrån, tar alla mina lösenord, länsar alla mina konton, raderar alla bilder etc. (Pliiiiis no!)


Här är förresten den omtalade ringen


Ni fårstår paniken va?

Ringen 2

Tänkte bara meddela att jag har beställt hem en ny ring. Såja, nu kan vi alla pusta ut..

Rånad

Ni som känner mig vet att jag då och då förälskar mig i saker. Typ en fin handväska, eller ett par örhängen. Min senaste kärlek är en guldring med stor turkos sten. Tyvärr blev vår romans kortvarig då jag i fredags glömde den på toan på Temple pub och någon jävel snodde den.. Fy faen. Idag blev jag av med ytterligare en sak, en lägenhet.. Vann igår en budgivning på en fin etta bara ett stenkast från där jag bor nu, och bokade idag tid med mäklaren för att skriva kontrakt. Tror fan att någon kommer och lägger ett högre bud! Fy faen. Jag önskar den som nu bär min ring och den som nu bor i "min" lägenhet all olycka. Amen.

16/5

Jag bara älskar att vara ledig på måndagar! Speciellt efter en ganska hård helg i Malmö med på tok för lite sömn.. Tog som sagt tåget söder ut i lördags för att gå på 30-års fest. The cousins aka Emma och Erik hade födelsedagsbaluns med Rederiet-tema.. Tågresan gick smidigt, inga skrikande kids och trevligt sällskap i form av Lisa som jag inte träffat på 2 år. Enda "incidenten" var att den stackars tågvärden fick ropa om tåg-rutten hela 4 gånger då hon envisades med att glömma ställen på vägen där tåget skulle stanna..

Väl framme i Malmö tog vi bussen till Emma. Resan kostar 19 spänn och betalas kontant(!) till chaffisen.
Efter lite snabb-fix gick vi till festlokalen och hjälpte till med förrätt, sallad, skumpa och annat som skulle fixas. Festen var toklyckad! God mat, trevligt sällskap, mkt dans och skratt!


Nu ska jag vila upp mig lite till innan jag tar tag i tvätten. Sen: kolla finlägenheten på Kungsladugårdsgatan!


Linnea

Igår hade jag namnsdag vilket uppmärksammades av hela 2 personer: Anette och Erics mamma Berith. Alltså ERICS mamma grattade mig, inte MIN EGEN mamma.. Nu: mot Malmö för 30-års kalas!

Lägenhetsjakt

Hemnet har blivit min nya favvosida att besöka! Det finns så mycket fina lägenheter att kolla på, drömma om, gräma sig över att man inte har råd att köpa..
Idag har jag bokat in 3 nya visningar, på måndag och tisdag nästa vecka. Vill ni se?

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-gamlestaden-bellevue-goteborgs-kommun-lars-kaggsgatan-28-f-1732636

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-kungsladugard-goteborgs-kommun-kungsladugardsgatan-7b,-van-1-1726898

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-majorna-goteborgs-kommun-seglaregatan-4-1737555

Håll tummarna!


Hjärtattack

Fy faen för ungar som lägger leksaksödlor i gräset på innegården..

8/5

Bara EN dag kvar på min 7-dagar-i-rad-jobb-vecka! Hade tänkt passa på att göra allt det där tråkiga på tisdag när jag är ledig; tvätta, städa, laga lådor.. Upptäckte dock att jag har tappat bort nyckeln till tvätt-bokningen. Suck. Blir till att ringa JB i morgon. Ska även passa på att meddela henne att min köksfläkt har pajat. Hela lampknappen åkte in i fläkten och försvann när jag skulle laga mat sist..

Dagens musik-tips: Veronica Maggios senaste skiva. Bra skit.

2/5

God måndag! Jag spenderar dagen med att gå på lägenhetsvisningar och kurera min allergi. Än så länge har jag kollat på en jättefin 1,5:a ett stenkast från mig. Kl 17 är det dags att kolla in ytterligare en lägenhet. Spännande!

Valborg

Men sicken toppenhelg!
I fredags mötte jag upp några tjejer på Ritz för 2 glas AW-vin. Efter en slitsam 12-timmars-dag på jobbet var det precis vad jag behövde!
Lördagen började med en solig lunch med fröken C. Jag åt, håll i er nu, en KYCKLINGsallad! Det smakade helt okej faktiskt, och inte ens lite magont fick jag på köpet. Efter lunchen, då jag åt en KYCKLINGsallad, slappade vi några timmar i solen innan jag åkte hem för lite fix inför kvällens utgång.
Kvällen spenderades hos Indika med ett gäng goa tjejer. Vi käkade tacos, drack vin, spåddes av AC och hade toktrevligt.. Runt midnatt åkte vi sen in till stan där jag mötte upp Eric, Anna, Landén, Nicklas och Vivi på Lounge.
Valborg 2011 får toppenbetyg!

Helgens kött: kylling
Helgens kändis: en high-five av Daniel da Silva på krogen, haha..

I morgon spenderar jag min lediga dag med att gå på lägenhetsvisningar. Sweet!

RSS 2.0