Shoeshop

Tror att jag ska satsa på ett par nya MC-boots i höst. Testade ett par Dr. Martens och såg tyvärr ut som någon som är i full färd med att gräva ner sin familj i en skogsdunge..

Tänker mig något i stil med detta:


Fredagsmys?

Mitt fredagsmys består av att ligga på spikmatta för att försöka kurera ryggen och samtidigt hata grannen som spelar någon slags indisk musik på max-volym. Tänk om man kunde få lite tacos som alla andra?

Brickbord

Kolla in vilket superfint brickbord jag fick med mig hem från Carin och Andreas!



Det är ett hemmabygge som Carin har gjort av en loppisbricka och en IKEA-pall. Andreas var överlycklig över att det äntligen skulle bort (något som Carin tydligen har lovat i ett halvårs tid..)
Brickan är som sagt ett loppisfynd, från Ockelbo. Alltså stor sannorlikhet att prins Daniel har ägt/tagit på/serverat ifrån just MIN bricka! (IKEA-pallen är inte lika märkvärdig)

Bröllop

Eftersom Carin och Andreas ska gifta sig i vinter så blev det en del bröllopssnack när jag var i Sthlm. När jag gifter mig vill jag att festlokalen ska se ut så här:



Älskar blommorna i taket!
Så. Nu är det bara att vänta på att Zlatan ska höra av sig. Eller Håkan. Eller Timo. Eller Peter Jöback (longshot, jag vet...)


Skitdag

Men hej, skitdag. Första allergiska reaktionen, första gången i ambulans, första gången jag inte lipat när de sticker i armvecket (eller rättare sagt i BÅDA armvecken, tack så mycket). Är hemma nu i alla fall. Mår bra förutom ryggskottet. Livet leker..


Stockholm

Så här kan det se ut när man åker upp till Sthlm och får leka lite! Inspiration är Frida Kahlo och looken kommer från en Moschino-visning i Milano.



Har (trots ryggskott) haft två superbra dagar i Sthlm!
I måndags efter worskshopen så gick jag (läs vaggade som en gravid tant med händerna som stöd i svanken) en sväng på stan med Carin, pratade bröllop, fikade franskt, såg Pontus Gårdinger TVÅ gånger (stalka lagom, Pontus!), åt Andys fisksoppa och såg halvkass film. 
Igår, efter mysig frulle, take away-latte och promenad till kontoret så var det Update-dax! Alltid lika spännande att se de nya produkterna! Det kommer så himla mycket fint nu till julen!

Fick också en födelsedagspresent i efterskott:



Ett doftljus från Jo Malone! Tusen tack världens bästa jobb!


Fick även med mig något mycket fint från Carin, visar mer sen..


Sthlm

Är i Sthlm med jobbet. Fashion skills workshop idag, Update i morgon. Har så galet ont i ryggen. 3,5 timmar på tåg har inte gjort saken bättre. De skakningar som annars känns som att ligga i en mjuk vagga känns nu mer som knivar som hugger in i svanken.. Ska sova på Carins soffa i natt. Har hört att det kan bota alla ryggskott i världen..


Ajajaj

Skulle aldrig ha tränat yoga idag. Kaptenen har ont i segelbåten om man säger så, ajaj..


Dagens kändis

Dagens kändisspaning: Sångerskan i Sahara hotnights som cool rocker på Åhléns. Och Peter Siepen som sexy sailor på Centralen. Götet, the place to be liksom..


Dr Martens

Måste köpa nya höstskor. Funderar på ett par klassiska Dr Martens. Vad tror ni? Hiss eller diss?


Storhandla

Kylen gapade tom i morse så det var bara att ta vagnen till Hemköp. 740:- fattigare, 2 meter längre armar rikare.. Nu: laga matlådor. Skjut mig.


Osteopaten

Blev tack och lov inga knak och brak hos Ralf. Han jobbar mer med att säga åt kaptenen (jag) flytta vikten i segelbåten (min kropp) men hjälp av olika tryck.. Humbug? Vi får väl se. Var i alla fall så pass avslappnad i kroppen att jag slängde min iPhone i backen det första jag gjorde efter besöket.


My bad

Födelsedagspresent/julklapp.. Linnea födelse/Jesu födelse..? Ska genast komma på något att sätta på JULKLAPPSönskelistan..


Dear Santa

Apropå julhets så ville kära mor veta vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Ååh, redan.. Kanske ska önska mig samma sak som i tredje klass när alla fick skriva en lista med 3 önskningar: fräknar, gips på armen och fred på jorden..


Knakelibrak

I morgon ska jag till osteopaten för att fixa till ryggen. Uscha, ser inte fram emot det. Så mycket ryck och knyck, knak och brak.. När jag ringde för att boka tid förra veckan så frågade Ralf (jo, han heter så den där osteopaten) om jag ville komma på morgonen eller sova ut. Jag sover gärna ut, svarade jag och fick en tid kl 10:30. Den där Ralf vet allt hur man tar sig en redig sovmorgon..


Ett skepp kommer lastat..

Är inte bara en trogen vän av kollektivtrafiken, utan också av posten som ni ju vet. Visst är det väl roligare att få hem något i brevlådan än i inkorgen?
Har senaste dagarna skickat hela TVÅ paket! Ett litet till bror i Norrland innehållandes en muta och ett stort till kusin med presenter till hennes flickor..
My name is Claus, Santa Claus.


Funderingar

Några tankar på en onsdag:

VARFÖR har allt jäkla julpynt åkt fram!? Åhléns har sedan en dryg vecka julsaker till försäljning. Tidigare när jag åkte förbi Bolagret såg jag en stor skylt där det stod "Julmarknad", och min lokala fotobutik vill att man ska lämna in bilder för att göra personliga julkort.. Har det alltid varit så här stressigt? Midsommarstång ut, julgran in liksom..

VAFÖR behöver Håkan Juholt bostadsbidrag på 6000:- när han tjänar 144 000:-/mån? Kommer ihåg när jag fick ett brev från Försäkringskassan där de ville att jag skulle betala tillbaka ett bostadsbidrag från en period då jag var arbetslös eftersom jag nu, flera år senare hade ett fast jobb.. Borde man då inte reagera på F-kassan om man får in ansökningar med t.ex. namnen Juholt, Reinfeldt, Bernadotte?

VARFÖR envisas Daniel Breitholtz med att odla helskägg när det är så glest att det finns kala fläckar i!? Why, God, why?

Nellie

Igår kom ett nytt tillskott till vår familj! Victoria och Mattias har fått en dotter, lilla Nellie<3 Stort grattis!

2 steg från Håkan

Kollade på 2 steg från Håkan ikväll på tvåan. Magiskt bra!
De visade klipp från spelningen på Skandinavium från i höstas. Jag var där med fina Lina. Det höll precis på att ta slut med S, och jag var hjärtekrossad. Satt ner i min stol och lyssnade intensivt på Håkans underbara texter medan övriga 12 000 pers hoppade runt, sjöng och var allmänt överlyckliga.
I somras, en toksolig dag i juni tog jag revansch. Håkan spelade på Slottsskogsvallen. Jag, fina Lina, Sofi och Karin hoppade runt, sjöng, var allmänt överlyckliga och ÄLSKADE varenda sekund!


En torsdag

Idag är jag ledig från jobbet. Då kallar mitt andra jobb, hushållssysslorna.. Jag har tvättat, plockat upp saker på vinden, handlat, städat.. Fi faen vad tråkigt.
I morgon är det Product specialist på jobbet. Kl 8:00. Världsrekordstidigt.. Eftersom att jag är Product specialist den här gången (den som håller koll på de nya produkterna och uppdaterar övriga kollegor om vad som komma skall) så har jag även spenderat dagen med att klippa och klistra kollage och plugga på de nya produkterna lite extra..

Vet ni förresten vad jag såg på Åhléns i går? Julsaker!!
Nä, men nu jäklar..

Helgrapport

Helgen i Sundsvall var fantastisk! Förutom språngmarchen på Centralen i Sthlm har det varit lugnt och skönt..

I fredags kom Anton och hämtade mig vid tåget. Vi åkte hem till honom där vi mötte upp päronen, mormor och morför för att äta middag.
Lördagen spenderades med shopping! Den bästa sorten (då jag väljer vilka saker Anton ska köpa medan han snällt betalar). Vi köpte lite lull-lull; mattor, kuddar, pläd, tavlor mm. Det blev mycket fint!
På kvällen samlades hela familjen, även syrran + barn som anslutit under dagen, för taco-mys och biljard! (Jag fick storspö, vill inte prata om det..)
På söndagen var det game-day! Granlo spelade hemmapremiär och vann med 12-5 mot Älvsjö!


Goooo Plutten!

En fråga, apropå inget. Är det någon som vet hur man laddar upp bilder när man mobilbloggar?

Mot Götet

Sitter på tåget mellan Sundsvall och Göteborg. Har haft en toppen-helg! Återkommer med en längre uppdatering när jag kommer hem..


RSS 2.0