Ett bord (från helvetet)

Beställde i förra veckan ett köksbord från EM Möbler, och idag var det så dags att hämta det. Hade redan innan pratat med en kille från EM som berättade att bordet vägde 22 kg och var i ett ganska så stort, platt paket. Han rekomenderade att man nogrannt mätte bagageluckan på bilen innan man åkte iväg för att hämta det.
Som ni vet så har jag ingen bil (rätt onödigt när man inte har körkort) så jag tog med mig Linn, min kompis med längst armar, för att frakta hem bordet på spårvagnen.
Åh, herre vilken resa!
Först blev vi nekade att åka med vagnen då den var rätt full och föraren ville ha plats för barnvagnar. Tack!
När vi väl kommit hem med bordet, en vagn, en buss och en promenad med krampstopp var tionde meter var jag och stackars Linn helt färdiga!
De 700:- som jag sparade på frakt får jag nu lägga på rehab för min sargade kropp..

Bilder på bordet kommer så fort jag orkar hålla i en kamera.


En torsdag

Känner mig krasslig igen. Sjukt tråkigt! Är tjock i halsen, snorig, öm i tänderna (värsta smärtan) och det knakar sådär jobbigt i öronen när jag sväljer.
Livet leker med andra ord.

Ska snart bege mig till jobbet, har faktiskt ingen lust alls. Det är mer lockande att mysa i soffan och kolla klart på Uppdrag granskning.
DÅ är man inte helt 100 liksom..


Sköna söndag

Började dagen med det lyxigaste som finns; sova tills man vaknar utan att bli störd av väckarklocka! Sagt och gjort, kl 11:00 slog jag upp mina blå. Sinnessjukt skönt!

Ska på biodejt ikväll med fröken C. Vi hade först tänkt se Mästerkatten (perfekt att se tecknat med Emma, hon uppskattar det mer än barnen) men den visas bara kl 12:40. Säger väl en hel del om filmens tänkta målgrupp.. Vi får helt enkelt ta alternativ nr 2, Hunger games, som går på en mer vuxen tid kl 18:15..


Mardröm

Håller på och mailar fram och tillbaka med killen som är ansvarig för lägenhetsbygget. Det är tex fortfarande lite saker från slutbesiktningen som ska åtgärdas..
I natt drömde jag att de hade varit inne i lägenheten och satt upp toapappers-hållaren i duschen och bytt ut mina möbler mot rottingsbord och stora, mörka ekmöbler.

Inte bra, inte bra alls..


Glad påsk!

Åh, jag vill också vara långledig och hänga med familjen i påsk! Känns som att jag har jobbat varje påsk sen jag flyttade till Götet. Typiskt..

Nu ska jag ner till disken och sprida lite påskglädje bland kunderna! Och ikväll ska jag hem till Indika och Marcus, kulkulkul!

Glá påsk på er!<3


Nya lyan

Här kommer ett litet smakprov från den nya lägenheten

Jag är långt ifrån färdig. Kartonger ska packas upp, hyllor ska skruvas upp, gardiner, rullgardin, skohylla, hatthylla, garderobsdörrar mm. mm.
Det får ta sin lilla tid, men jag tror att det kommer att bli bra! Hoppet är det sista som överger människan, eller hur var det nu?


RSS 2.0