28

På tal om födelsedag, alla punkter på listan nedan över viktiga inköp denna månad lämpar sig ypperligt som present på min 28 års-dag.
 
Bara så ni vet..

For real?

Helgen innan min födelsedag ska jag ner till Malmö för att hänga med Emma, Lisa och Carro (får liksom passa på när Emmas kille hittar på annat, typ åker Vasaloppet, simmar Vansbrosimmet eller cyklar runt Vättern).

Idag, när jag bokade tågbiljett, fick jag betala extra för sittplats! I annat fall får jag sitta "i mån av plats". Vem fan vill köpa en biljett till Malmö för 350:- och sen STÅ de 3 timmarna det tar att åka ner?

Är det här ett nytt påhitt från SJ? Ett sätt att täppa igen hålet som blir efter alla reseersättningar? Come on!


Cashflow

Är det inte konstigt att vissa månader så kommer alla utgifter samtidigt?
 
Denna månad skulle jag behöva/vilja ha:
Betala CSN
Spårvagnskort
Dagcreme
Nattcreme
Parfym
Träningsbyxor
Schampo/balsam
Överkast
Lampa
Klipp/färg hos frissan
Gymkort
BH
 
Än så länge har jag fixat CSN (som bara är nödvändigt ont)..

En dubbel

Nämen, är det tisdag?! En sopbil OCH en grävskopa!


Wake up

Alltså jag har någon slags otur när det gäller byggjobbare. De liksom älskar att hacka, gräva och borra i marken precis utanför där JAG bor!

I min gamla lägenhet i Majorna tex så skulle de byta något rör långt under marken på Slottsskogsgatan. Den gatan är för övrigt typ den längsta gatan i Götet, men megahålet i vägen skulle ju självklart grävas utanför nr 47, MIN port! Sedan jag nu har flyttat har jag upptäckt något fasansfullt; sopbilen som kommer varje tisdag och fredag kl 07 står på tomgång just utanför MIG när alla sopor ska hämtas. För några veckor sen skulle grannhuset få nytt tak och ny fasad med en massa stök som följd. Grannhuset mittemot MIG!

Och som grädde på moset, toppen på isberget så vaknade jag kl 07 i dag av att en annan grävmaskinsälskare härjar utanför MITT fönster! Ska lämna in ett förslag till regeringen att alla med stökigt jobb borde arbeta 10-20 som en annan..


Veronica Maggio

Emma och jag tog en sväng till Liseberg ikväll för att kolla in Veronica Maggio. Sjukt bra! Extra pluspoäng för snygga musiker, speciellt basisten..


Sista semesterveckan

Annie var som sagt på besök förra veckan, min sista semestervecka för denna sommar. Vi hade tur med vädret och hann med hela TVÅ besök i skärgården, ett till Hönö och ett till Kalvsund. Så himla mysigt! Annars gjorde vi de klassiska Gbg-sakerna; gick en dag på stan, åt en middag på Manana, kollade en konsert på Liseberg. Passade även på att öla en helt vanlig tisdag och äta supersmarrig middag hos Louise. En fantastisk avslutning på en toppensemester!


Annie på BästkustenKöpenhamn

Har torka när det gäller bloggen. Slänger upp några bilder från mina dagar i Köpenhamn ist!


Fönsterplats

Förresten. Kolla in utsikten från min plats på planet. Vackert..


Fashion week dag 1

Sitter i lobbyn (där det finns Wi-fi) och surfar lite. Ska snart iväg med några av de andra tjejerna för lite sushi.. Slänger upp några bilder från dagen.


Copenhagen fashion week

Sitter på Landvetter och äter frukost i väntan på att flyga till Köpenhamn. Det är dags för fashion week! Ska bli sjukt kul! Håller tummarna för att jag kan ta en powernap på planet ner då jag sovit stabila 3-någonting-timmar och hade alarmet på 04:00. På dagens agenda står workshop på Köpenhamnskontoret kl 09:30, sedan en genomgång av vilka visningar vi ska göra under veckan. Blev förresten igenkänd av killen i kassan på Espressohouse nyss (att man aldrig kan få vara ifred, haha..)


Underbart är kort

Kim Andersson har rakat av sig mustaschen.


Nattsudd

Ligger sömnlös medan någon gubbe rensar en container utanför på "värdesaker". Han verkar gilla plåt som låter extra mycket när man kastar ner det på gatan.


RSS 2.0