God jul!

Har precis vinkat av mostrar, morbröder, kusiner och morföräldrar efter en supermysig julmiddag. Känns himla skönt att vara hemma över jul! I morgon bär det av till syrran i Sthlm för att sen åka vidare till Sundsvall. Innebandy och häng med Annie står på schemat, så kul! Passar på att önska alla en GOD JUL!❤


Sista rycket

I morgon är det dags för sista lediga dagen innan tre snabba dagar jobb och avfärd mot Nypan på fredag kväll. Ledighet betyder som vanligt fullspäckat schema, denna gång är det tvättstugan (kl 7-11, WHY GOD?!), lunchdate med lillan, frisörtid med färg och klipp, städning, matlagning och halsbandsjakt inför nyår som väntar. Sen är det en veckas rehab från och med fredag, gött mos.


Nedräkning

Nu har min nedräkning inför julledigheten börjat: bara 8 dagar kvar sen drar jag till Nyköping! Så. Himla. Skönt. Är sjukt trött nu, blir inte riktigt av med nästäppan och den ömma halsen från min förkylning, plus att det är galet svårt att gå upp på morgonen i mörkret och kylan. Kan någon sponsra mig med en utlandsresa? Och en halv månadslön då jag inte har någon betald semester kvar att ta ut..?


RSS 2.0