På is

Dåligt med uppdateringar nu. Är inne i en lång jobbperiod och orkar inte göra så mkt annat än att just bara gå till jobbet.
Idag är jag dock ledig, passar på att tvätta (kl ÅTTA), göra lite ärenden, laga lådor och packa..
På återseende!


Packa, packa, packa!

Insåg just att jag bara har 8 lediga dagar innan flytten den 30/3. Det datumet har liksom känts rätt avlägset, men icke! Om jag ska undvika den vanliga packa-inför-flytt-hysterin så MÅSTE jag börja nu! Sagt och gjort, projekt rensa garderob har börjat..
Senare blir det att följa lillebror och Granlo på Livematch och hålla tummarna för att de grejar en vinst.
Roligare än så har man inte en söndag i Götelaborg.

Gud kallar?

Skulle precis äta kvällsis när jag går från köket, genom hallen och HALKAR på en broschyr från Carl Johans församling. Tappar såklart den varma mackan på golvet så nu sitter jag i soffan med tom mage och en färsk sträckning i låret.

Ja, Gud?


...

En statusuppdatering från ett regnigt Göteborg..
Biverkningar av den ihållande förkylningen: blåsor i munnen, värdelösa smaklökar och allmänt depp.

Livet leker.

Fix och trix

Håller på att fixa lite grejer inför flytten. Har skickat efter kostnadsförslag på flyttstäd (exakt, jag tänker ta mig tusan INTE städa själv) samt lagt ut en annons om att sälja pianot.

Att packa är ju annars inte min starka sida, kan vänta med att packa en semesterväska till timmarna innan avfärd. För att inte nämna att FLYTTpacka! Kommer ihåg när jag för 4 år sedan flyttade från Nyköping till Götet, då drog jag ut på packningen så länge så att päronen tillslut fick komma och "starta igång" mig.
Men denna gången tänker jag vara ute i god tid! I helgen när jag är ledig är planen att gå igenom garderoben och sortera/slänga/donera. Ska även upp en repa på vinden för att kolla läget där..

Usch, känner redan nu stor motvilja till detta projekt.

Fredagsmys

Alltså, borde det inte vara så att de bara får köra fredags-mys-reklamen på just FREDAGAR?!
Fick precis lätt panik över att jag missat Update i Sthlm, min klipp och färg-tid hos frissan och att faktiskt gå till jobbet när jag insåg att det är TISDAG!
Visst, man kanske ska förlita sig mer på sin kalender än en reklamfilm på TV, men ändå..


Mega-helg

Håll i er nu!
Helgen 13-15/7 kommer att gå till historien som den bästa konserthelgen ever!

Fredag: Winnerbäck
Lördag: Kent
Söndag: Melissa Horn

Alltså, vaaa?!


Sjukstuga

Fy, vad jag är trött på att vara sjuk! Det är så himlans tråkigt..
Ringde vårdscentralen förut för att beskriva mina besvär (täppt näsa, ont i halsen, hosta, trög andning, träsmak i rumpan, inget bra på TV osv..) men eftersom att jag inte har någon feber så behöver jag inte söka vård. Sjuksyrran sa att det kommer att gå över av sig själv, hostan kan däremot hänga i 5-6 VECKOR! Håll tummarna för att det snart går över..


Drömtydning?

Har de senaste två nätterna drömt att jag är arg. Tokarg. Natten till igår skällde jag ut en tjej och natten till idag var det en man med hund som fick ta all skit.
Var ju såklart tvungen att gå till min kära vän Google för att kolla upp vad det här nu betyder. Inte trevlig läsning.

"Om du drömmer att du är arg på en person betyder det att du har många fiender, och en komplott mot din lycka och trygghet är under uppsegling"

"Om hunden tillhör en främling varslar den om smittsamma sjukdomar"

Åh, det låter verkligen jääättebra! Tänker inte lämna min trygga lägenhet på hela helgen..


RSS 2.0