Magsjuka

Nu har den där magsjukan kommit till jobbet. 3 av 6 pers på min disk har varit dåliga. Jag som har stålmage från min tid på förskolan har klarat mig än så länge. Dock känner jag mig lite mosig och konstig i magen, ingen matlust och allmänt trött.. Men det kanske bara är psykiskt? Spenderar lunchen under en filt i vilorummet så mår jag förhoppningsvis bättre snart!


Cirkusen kommer till stan

På lördag kommer cirkus Granlo till Bästkusten för att spela mot Pixbo! Ska bli himlans kul att se! Päronen kommer såklart också ner för att heja och umgås en sväng. Vi ska även försöka hinna med att ta en loppisrunda i mina gamla kvarter vid Mariaplan och gå genom Slottsskogen. Hoppas att Götet visar upp sin finaste sida och ger oss en helg utan snålblåst och sidoregn!


Ottan

Tidig morgon och jag sitter på Centralen och väntar på att hoppa på tåget. Vill som vanligt vara ute i god tid, men 30 min innan tåget går? Aja, då finns det minimal risk att man missar det iaf. Skulle dock vara om jag somnar här då de kör maxad mysbelysning i vänthallen.. Förresten. Såg en sak på väg till vagnen som fick mig att hata mina soppgubbar/vägprojekts-killar lite mindre. Där de håller på och bygger den nya saluhallen var det full rulle redan 05:15 med skramlande cementmaskin och allt.. Saluhallen väntas vara klar i vår. Där kan man snacka om noll sovmorgon för de stackarna som bor i närheten.


Update Sthlm

I morgon är det dags igen, Update i Sthlm! Det är tex nu man får se vad som kommer till jul, och de kollektionerna brukar alltid vara spännande att se! Ska försöka hoppa i säng extra tidigt ikväll då tåget går reda kl 06:00, puh!


Periodare

Det här med att blogga går upp och ner för mig. Vissa perioder skriver jag mycket medan jag som nu, inte känner att jag har så mycket att berätta. Kan kanske bero på att jag tycker allt är lite småtråkigt nu, det är liksom samma sak hela tiden. För mycket vardag liksom. Bjussar på lite bilder från sista tiden som plåster på såren!


RSS 2.0