Brrr!

I våras var det så varmt i min lägenhet så att ljuset i fönstret smälte ner över ljusstaken. Nu är det så kallt så till och med mormor och morfar har istappar hängandes från näsorna på deras bröllopskort. Hur ska denna höst/vinter sluta?!


28

Åh, sicken fin födelsedag jag hade! Började dagen med frukost med mamma, pappa och Anton. Därefter åkte jag och brorsan ner på stan för lite shopping. Lagom tills vi kom tillbaka trillade gästerna in för att fira mig med supergod smörgåstårta och blåbärspaj. På kvällen fortsatte firandet hemma hos PoLisa där mina fina vänner samlats för partaj. Sista stoppet för födelsedagskalaset blev Fika där vi stannade tills det stängde kl 02. Sån himla bra födelsedag! 
Inte nog med att jag fick en massa kärlek, uppmärksamhet och skönsång på den stora dagen så fick jag så mycket paket att jag var tvungen att ta en extra resväska hem!
Fick bl.a:
Massage
Underkläder
Överkast
Grön, asfin handväska
Ringar
Armband
Ljuslyktor
Träningsbrallor
2 skumpa (varav en rysk)
Vin
Böcker
Te och choklad
 
Så nöjd! TACK alla fina som uppvaktade mig!

27

Idag är sista dagen som 27-åring. Maj gadd, vad jag är gammal! Har förfirat lite med en massage som jag fick i present av mamma och pappa. 95% tortyr, 5% njutning, men det gör en gott!


Allergi?

Jag måste fasen vara allergisk mot något mer än pollen, hundar och nötter ( varför nöja sig med tre saker liksom?). Har konstant en kliande, lite täpt näsa! Och inte tusan är det väl pollen-tider än?!


Lika som bär

Brukar kolla in en blogg, http://mydaguerreotypeboyfriend.tumblr.com/ där de lägger upp gamla bilder på hunkiga snubbar. Hur lika är inte denna killen och Plutten?


Från arkivet

Har inte så mycket nytt att rapportera så ni får hålla till godo med några bilder från senaste tiden.


Gone missing

Men alltså den där jäkla tjejen från Gotland som var försvunnen i Egypten. Hur dum får man vara?


Sista rycket

Idag har jag varit ledig från jobbet, så himla skönt! Vaknade i morse av att sopbilen körde operation Sabba Linneas sovmorgon med lika stor framgång som förra veckan. Spenderade förmiddagen i tvättstugan och stack senare iväg för att hämta ett bord som jag köpt på nätet. Bordet visade sig vara större än det stod på hemsidan, men efter en kort konferens med mamma bestämde jag mig för att behålla't. Annars ser jag fram emot helgen som ska spenderas i Malmö, bara 3 ynka jobbdagar kvar!


Ny inredning

I morse kom jag på en genial idé; beställa hem överkastet jag vill ha från H&M och betala med FAKTURA! Då kan jag få hem det NU men betala SEN! Hur smart?


RSS 2.0