Allt på en gång

Fasen att saker och ting ska köra ihop sig! I sommar kommer Winnerbäck till Götet och med sig har han ett toppengäng med bland annat Laleh och Melissa Horn. Nu till problemet. Självklart spelar han fre 16 juli (mammas födelsedag) och lör 17 juli (poLisas bröllop)..
Som jag ser det finns det bara en sak att göra. Antingen skjuter de upp bröllopet till helgen efter konserten, eller så bjuder mammsen in Lasse och co som födelsedagsunderhållning..

Då var det löst.

Dagens flin

Hatar som bekant teleförsäljare. Men han som ringde nyss gjorde verkligen min kväll! När jag svarade var det först tyst i andra änden, sen hände det. Han började sjunga:

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

Jag kunde inte annat än skratta när han var klar. Nästan så jag ville köpa de där rackarns rakhyvlarna som han försökte pracka på mig..

Lilla Lilly!

H*n var en liten Lilly! Sötisen föddes idag på förmiddagen, 4125 g tung och 49 cm lång.. Försökte få över en bild från telefonen hit, men teknikens under ni vet.. Från det jag kunde se av henne såg det ut som att hon liknar sin pappa:)


Från en sak till en annan. Moster och morbrors hund gick bort idag. En stor tröstkram till dem!

Bebis-tajm

Ja, tamigtusan! I morgon är det dags för tillskott i klanen Nordin/Larsson/Karlsson/Boström/Viitanen/Eriksson! Kusin ska få en liten bebbe.. Jag röstar nog för en pojke. Eller. En liten flicka är ju alltid rart.. Fast en grabb kanske hade varit bra eftersom hon redan har en dotter? Oavsett. I morgon smäller det, bebislycka!

Annars då?
Inte mycket nytt.. Är ledig torsdag och fredag. Ska som vanligt "fira" detta med en rejäl städdag, tvättstugan är bokad, damsugarpåsen är bytt, nytt skurmedel inhandlat..
Fun. Not.

Åh, jag längtar så jäkla mycket bort! Till solen! Har just nu en läbbig, blåvit-aktig hudton. Vårfräsh så det förslår!

RSS 2.0