Mot Götet

Fröken C kommer och hämtar upp mig om någon timme. Det har blivit dags att åka tillbaka hem till Götelaborg. Har haft en kalas-helg! Riktigt skönt att få komma bort en stund och bara vara liksom..

Jag, päronen plus Borlängeborna har varit ute både igår och idag och solat, käkat matsäck och latat oss på Stendörren respektive Femöre. Med lite otur är det här enda solen jag får njuta av (med tanke på piss-sommaren förra året då jag var ute EN dag i skärgården) så det är bäst att passa på.. Kvällarna har spenderats som sig bör, AW i fredags med konstaplarna och grillpremiär igår med hela gänget i Hassinens fina hus. Kan inte vara mer nöjd.. Men men, nu bär det av tillbaka till verkligheten igen. Är ledig i morgon och då står storhandling och träning på schemat..

Får trösta mig med att det bara är 2 veckor kvar till Plutten tar studenten och då bär det av hemåt igen..

Kärt återseende

Var ute på Gumsbacken med mamma och hämtade tillbaka min dator från reparatören. Äntligen! Håller tummarna för att den nu kommer funka utan problem när jag kommer tillbaka till Göteborg.. Tack och lov hade datakillen inte ändrat några inställningar, förutom det där med viloläget då som var ursprungsproblemet, eller tagit bort program så datorn ska vara precis som jag lämnade den. Tur för mig då jag nu slippen installera svåra saker som MSN och dyl..

Home sweet home

Sitter hemma i tornet hos päronen.
Är helt slut efter lilla roadtrippen med Fröken C. Började dagen med en kaffe och macka på Statoil innan vi hoppade in i hyrbilen. Brassade skivor på högsta volym och tog ett obligatoriskt stopp i Brahehus och handlade polkagrisar. Väl hemma lunchade vi grek på Rhodos, mumma! Passade på att gå på massage hos Cilla också, somnade ju självklart efter 5 minuter men hann i alla fall njuta av att få högerbenet knådat..

Sitter nu och njuter av fri tillgång till dator, inget mer 7-11 för mig! Fick för övrigt besked från reparatören angående min dator. På något jäkla vänster har den varit inställd på viloläge och därför stängt av sig själv efter en stund. Typ så. Inget fel på den alltså, bara till att ändra någon inställning..

I morgon blir det AW på Tellus med konstaplarna! Fortsättning följer..


Sakna

Åh vad jag saknar min dator! Sitter åter igen på sju-elvan och lyssnar på det rogivande ljudet av Slush-maskinen..

På torsdag blir det hemgång! Ska bli topp! Fröken C har till och med dragit ihop en liten grillkväll så då får man träffa de gamla godingarna igen.. Grillat OCH gamla godingar, kan det bli bättre?

Nypan-tripp!

Tillbaka på sju-elvan.

Igår premiär-hängde jag med Lina sedan hon flyttat ner. Kollade bland annat in hennes fina lägenhet, ett stenkast från mig. Ska bli toppen att ha henne här nere. Hade tänkt att vi skulle cykla runt stan för att kolla in hennes nya område, men det visade sig att min hoj fått punka.. Den gamla järnhästen har tydligen tagit lite stryk av att stå ute i ett och ett halvt år.. Snälla Anna ska hämta den åt mig på tisdag, då jag jobbar till sent, och från den dagen ska jag vara godhjärtad och låta cykeln stå inne i förrådet. I alla fall när det regnar..

Har tagit ledigt torsdag och fredag nästa vecka så det blir Nypan-tripp med fröken C! Ska bli jätteskönt att komma hem. Känner att jag behöver det nu efter allt med S och så.. Går lite upp och ner så det kan vara skönt att komma hem och bli lite ompysslad. Ska börja redan på torsdag eftermiddag med en timmes massage hos Cilla. Lyx värre! 

Nu är det dags att pallra sig hem. Börjar bli skapligt trött i hjärnan av de 3 Slush-maskinerna som står bakom mig och roterar.. Vill ha hem min dator..

7-11

Lämnade in min dator i måndags så nu sitter jag och surfar på sju-elvan. Flådigt värre! Fick lite abstinens och var tvungen att pallra mig ut för att kolla FB och mina favoritbloggar.. Håller tummarna för att min dator blir färdigreparerad snart och kommer hem inom kort..

Nästa vecka ska fröken C sticka hem till Nypan tors-sön och jag är toksugen på att följa med! En liten hake: jag jobbar torsdag och fredag. Har än så länge fått in ersättare för tors så nu hoppas jag på att det även ska lösa sig fre. Hade behövt komma hem en sväng känner jag.

Fina Lina har för övrigt flyttat ner till bästkusten nu! Hon ringde förut och skulle försöka lokalisera en mataffär. Hon bor jättenära mig, typ 5 minuter med cykel, så det kan ju inte bli bättre! Ska passa på att släpa min cykel till närmaste pump så kanske jag till och med kan börja hojja till jobbet.. Kanske.

Nu ska jag bege mig hemåt i regnrusket. Ska köpa mig en glass och låtsas att solen gassar..

Italien-nostalgi

Jao, idag kommer mina favoritbrudar från Florens och hälsar på! Anso, Emma och Lisa är på ingång.. Kommer bli en helg med mycket flams och trams, Florens-flash backs, Yatzyspel och vin (måste ju följa de italienska traditionerna).
Ska bli så jäkla skoj! Skönt att få lite annat att tänka på ett tag..

Min dator är by the way muppigast i stan. Efter att inte ha funkat alls i flera dagar är det nu inga som helst problem att surfa. Ska för säkerhets skull lämna in skiten till något ställe i Sisjön som ska kolla på den. Tack kära Rebecca som skjutsar dit mig måndag morgon. Har ju som bekant varken körkort eller tillgång till bil (vad jag nu skulle med en bil och göra pga problem numero uno, körkortet..)

Fler goda nyheter: på torsdag flyttar fina Lina hit! Jag = världens lyckligaste!

Vår sista dans

Igår gjorde jag och S slut. Känns lite tungt, men ändå okej på något sätt.. Kom inte helt oväntat liksom, har varit lite upp och ner på sista tiden.. Hade aldrig orkat tagit beslutet själv, tycker ju om honom så mycket. Men den där riktiga, passionerade kärleken finns inte där, trots att nästan alla bitar faller på plats.. Sakna.


Men jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder någonstans
jag vet att jag måste ta steget
ur vår sista dans

Älskling hör på
jag tar steget
ur vår sista dans

OMG

Åh herre jösses, vilken träningsvärk jag har! Var på box-pass igår och känner mig helt mörbultad.. Skulle skriva en nota i morse och känner inte ens igen min egen handstil, så skakis är jag i armarna.. Men kul vare!

Ikväll ska fröken C på Beyoncé-konsert, medan jag ska handla på Willys i Mölndal. Sicken orättvisa.

Present

Idag fick jag en väldigt fin present!

Thailand?

Mamma tipsade om en kompis till päronen som hyr ut ett hus i Thailand för en billig peng. Funderar på att korta min sommarsemester till 3 veckor och sticka 2 veckor i vinter med Fröken C. Inte fy skam..

Apropå tidigare inlägg. Nynnar själv på "jag hatar när näsan rinner, jag hatar när ögat kliar.."
Den där jävla pollen.

Lalala..

Hörde just en tjej på innegården som gick och nynnade för sig själv. Påminde mig om min farmor som alltid sjöng så vacker för sig själv. Sånt gör mig glad!

Nostalgitripp

I helgen när päronen var på besök kom de med flera kartonger med mina gamla grejer. Hittade tex massor med dockor, skoljobb, klarinetten (på vilken jag på begäran drog av en trudilutt för pappsen) och bäst av allt: mina gamla kulor!

När Fröken C kom förbi igår var vi ju självklart tvugna att gå ut i lekparken och spela lite. Tyvärr har vi inte stenkoll på reglerna (en uppdatering från någon som vet uppskattas), men lyckades hyffsat bra i alla fall. Kändes nästan som när man var liten igen, förutom att jag blev något störd av sand under naglarna och på strumpbyxeknäna (man måste ju ner på alla 4 när man ska blåsa i kulan i gropen, ni vet).
Något annat skoj som jag hittade bland alla kartonger var gamla brev. Förr i tiden, när jag var ung, så skrev man inte SMS eller mail förstår ni, utan brev som man lämnade till varann i klassrummet. Fråga mig inte varför brevväxling pågick när man sågs 8 timmar om dagen i skolan, men kul var det.. Ett favoritbrev är från poLisa som skojar till det med raden:
"..du är så jäkla dum i huv.. Neeeej, jag bara skoja! Du är snäll. Jag menar det."
Klockrent..

När jag och Fröken C nostalgitrippat klart ringde S som kom förbi och plockade upp oss i sin nya bil! Efter en tur åkte vi hem till honom och gjorde stuvade makaroner och spelade Yatzy. Minst sagt en skön dag..


RSS 2.0