Sthlm

Spenderade helgen i Sthlm. En kort resumé:

Åkte upp omänskligt tidigt i torsdags morse för Update med jobbet. Efter en heldag på kontoret bar det av till söder för att träffa Carin. Hade en lugn hemmakväll med pizza (som resulterade i två foodbabys: Måårten och Pjäär) och Mamma mia-film.
På fredagen var det åter dags att besöka kontoret för lite Product specialist training. Mötte sen upp Elin och barnen för en fika. Hade ytterligare en hemmakväll med Carin, Andy (och snickarn..) Slökollade lite på Let´s dance och Mamma mia, igen!
Lisa kom och joinade oss på lördagen efter sin tenta. Och jag överlevde ett mordförsök.. Snälla Carin bjöd på nötbröd till frulle, och fick sen så dåligt samvete att hon ringde sjukvårdsupplysningen.. Gick en sväng på stan och avslutade kvällen med tapas. Inget Mañana direkt, men helt okej god mat. Kass personal dock. Min förkylning nådde sin peak och humöret var sådär, tråkig värre..


Nu väntar jag på att Emma ska komma från Malmö. Hon ska på jobbmöte och jag håller tummarna för att ännu en av mina pärlor beger sig till Götet..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0