Resdags!

Imorgon smäller det. Då dras det pengar från mitt konto till en resa i januari. Vart då?, frågar ni er. Jo, men till Thailand, svarar jag då. Så. Jävla. Skönt.


Advents-stök

Idag har jag advents-stökat. Eller faktiskt så har jag bara städat, diskat och tvättat, precis som vilken vecka som helst. Advents-stöket är mer att julstjärnan har kommit på plats och att jag har köpt hem 6 clementiner.. Men ändå.


Gröna fingrar?Jag må vara bra på mycket, men att sköta om blommor? Skulle inte tro det..

En julklapp

Det är bara att ni börjar spara, det här är vad jag önskar mig i julklapp!

http://hemnet.sfd.se/BildLista/Default.aspx?objgid=OBJ24162_1157916436


Pynt

Åh. Mitt gamla estethjärta blöder. Kolla in hur de har pyntat den stackars granen på innegården..Det är som att man liksom inte orkade hela vägen och bara knölade ihop en bunt med ljus längst ner.
Man ser det ännu tydligare utan blixt (dock väldigt underexponerat). Stackars, stackars fula gran..


Ny frilla?

Är sugen på att göra något nytt med håret. Kanske färga det såhär?

Mörkt hår med ljusa toppar. Rätt ball va?


Årets julklapp

Årets julklapp är alltså en färdig matkasse. Kanske vore något? Speciellt om man kan få med en kock till..


St Jörgen Spa

Åh, herre! Har just spenderat 5 timmar på Spa. Jag, Emma, Lisa och Carro har varit på St Jörgen och gjort en Spa-ritual. Så himla härligt! Det är en rätt så fiffig grej då man väljer en ritual och sen går steg för steg genom de olika momenten. Vi valde energi som gick ut på att växla mellan varma bastubad och kalla duschar. Läbbigast var nog "ishinken" då man skulle dra i ett snöre för att tippa en hink isvatten över skallen.. Men jösses vad man känner sig go i kroppen nu!


Grannfan

Tack kära granne för att du har härjat hela morgonen! Tack för att du spelade 90-tals trance hela morgonen igår! Hade jag inte varit mörkrädd, saknat körkort och hatat djur och natur så skulle jag flytta ut på landet..


MAC aids fund

Så cool bild!
www.macaidsfund.org


Basic dag 2

Åh, det är så himlans kul här i Oslo! Jag tror att jag har världens bästa jobb! Basic training går ju ut på att lära sig MAC från grunden, allt från färglära, produktkunskap, kundbemötande, företagets filosofi mm. Igår mjukstartade vi lite med att lära oss om MAC, MAC aids fund (www.macaidsfund.org) och olika kundsenarion. Idag har vi gått igenom färglära, fått göra en passande foundationfärg med hjälp av endast grundfärgerna (blå, röd, gul + vit och svart). Sen har vi pratat om ALLA foundations, primers, puder och concealers=mos i hjärnan! Jag är veteranen i gänget och har redan gjort basic en gång för 3 år sen, men jag kan tänka mig hur förvirrande det måste vara för de andra, nya tjejerna.. Men vi har så jäkla kul, så det fixar vi utan problem!


Scandic

Ligger på hotellrummet och slappar lite med min roomie, snart sovdags. Tågresan gick smidigt, dock tog det 4 timmar upp, inte 3 som jag trodde innan. Så nu har jag nästan läst ut min bok, vilken miss i planeringen! Kvällens middag bestod för övrigt av en "vegetarisk" hamburgare från Burger King, dvs bröd och grönsaker, inget kött. Jäkla Norge..


Norge!

I eftermiddag åker jag som sagt till Oslo, ska bli alla tiders! Dock har jag sett några oroväckande nyheter..

1. Det här jäkla Halloween-mordet i Oslo, huvva!
2. PoLisa skickade en artikel om att polisen har krismöte efter 49 överfallsvåldtäkter i Oslo (tack?)
3. Enligt Aftonbladet lanseras nu kråka som en delikatess i Norge.


Humor

Göteborgare har en förkärlek för dåliga ordvitsar.
PoLisa däremot, hon gillar att hitta på hyss..


Västtrafik

Sitter fast i ett stopp vid Järntorget. Har jobbat hela dagen och vill bara hem! Läste på GPs hemsida att det förut var ett sju timmar(!) långt stopp tidigare idag vid Gamlestan. Kompis, det går bra nu?


AW

Passar på att ta en liten AW med min kära kollega Joanna. Vi ska båda jobba imorgon så vi har kommit överens om max 3 öl. Sist vi gjorde den överenskommelsen rumlade vi in i min lägenhet kl 05:00 och snabbsov 3 timmar innan jobbet. Tur att hon är min chef så jag slipper få skäll när vi hittar på dumheter..


Vinter?

Med risk för att skjuta mig själv i foten då jag kallar på min ärkefiende, men var tusan har vintern tagit vägen? Det är redan 3/11 och jag har inte tagit fram mitt duntäcke, inte använt mössan och vantarna, inte ens brytt mig om att stänga fönstret i köket.. Vad är detta?


Stora fågeldöden

Usch, jag springer på döda fåglar överallt! Överkörda duvor på spårvagnsspåren, mosade skator på övergångsställ.. Jag är förföljd av detta äckel! Som när jag bodde i Florens och råkade kliva på en platt duva vilket ledde till att jag inte kunda äta tonfisk på flera år.. Huvva!


En torsdag

Har redan hunnit med en workshop med jobbet, tvätta två maskiner svart inför Oslo OCH äta lunch. Och klockan är inte ens 12:00! Det lönar sig att gå upp innan 07:00..


Bröllopsklänning

Just det! Jag har köpt en ny klänning som jag tänkte ha när Carin gifter sig. Det ska liksom vara lite tema, franskt 20-tal typ. Så jag slog till på en puderrosa skapelse från H&M härom dagen. 90 spänn fick jag ge. Rätt okej pris, eller hur?

När det gäller frillan så tänker jag mig typ en sådan här lugg med en låg knut i nacken eller en slarvig fläta på sidan. Vad tror ni?


2/11

Idag har jag fortsatt att samla godhetspoäng genom att skicka ytterligare ett paket med posten. Vem kan vara den lyckliga mottagaren denna gång?

Annars har jag spenderat dagen på samma sätt som jag spenderar de flesta lediga dagar: städat, lagat matlåda, småfix och trix. Och så har jag färgat håret. Började liksom se lite skallig ut med min råttfärgade utväxt. Icke hett..

Har jag förresten sagt att jag ska till Oslo nästa vecka? Det blir Norge-premiär för mig då jag ska på Basic training med jobbet söndag-fredag. Nästan en hel vecka på hotell! Nästan en hel vecka med hotell-frulle..


RSS 2.0