Sundsvall

Sitter i brorsans finfina lägenhet i sällskap av päronen och mormor och morfar.

Har haft en helt okej tågresa upp, inga griniga ungar, inga hödljudda mobilsamtal i den tysta avdelningen. En tant med stark parfym, men hon hade bara sprayat sig 5 gånger istället för de obligatoriska 25..
Det värsta var att tågbytet i Sthlm på 40 min krypte till 4 min pga växelfel i Flen. Efter en snabb språngmarch genom hela Centralen (mtt första träningspass sen lunginflamationen) hann jag precis med tåget mot Sundsvall.. Slutade eftersvettas lagom till Hudiksvall..

Nu: middag!

PoLisas postskola del 2

Lisa har insett att inte ens hon kan trolla in brev till e-mail. För att be om ursäkt för sin bitska kommentar har hon nu helt gått över till handskrivna brev, frimärken och gammal hederlig postservice. Nu: packa. I morgon: Sundsvall!

PoLisas postskola del 1

Fick en gliring pga mitt senaste inlägg, då frimärken typ är lika morderna som vita tubsockor i loafers. Så nu ska PoLisa visa mig hur jag ska skicka Johnnys post med e-mail. Ska bli spännande att se exakt hur hon gör för att få över ett fysiskt brev till e-format. Återkommer med resultatet..

Geni

Åh, jag hatar när man gör något smart som att köpa en hel karta med frimärken, för att sen göra något dumt, typ tappa bort dem. Puckat värre.

En födelsedag

I torsdags firade jag födelsedag. 27 år. Rockdöden..

Dagen började med att fina Rebecca bjöd mig på lyx-frulle. Det fanns frallor, brieost, grapefrukt, croissanter, caffe latte och till och med en födelsedagsbakelse! Snacka om bortskämd!
På kvällen åt jag och tjejerna middag på Mañana. Åh, tapas i världsklass!

Och så fick jag en massa fina presenter också! Köksklocka av päronen, krukor från Cult av mormor och morfar, pedikyr av Lina, böcker av Emma P, spel av Linn, bidrag till anisktsbehandling av Rebecca, Indika, AC och Åsa.. För att inte tala om alla grattis-hälsningar! Har så många fina vänner! Man kan inte annat än gilla att fylla år..

Nu: laga veckans ranson av matlådor. Även en 27-åring måste äta..


Jesus

Oj, vad det är länge sen jag skrev något här! Men precis som Jesus(?!) har jag nu återuppstått! Ska bara komma på något att skriva om.. Tips anyone?

RSS 2.0