Midsommar

Det är något vajsing med Blogg-appen, vilket gör att jag inte kan uppdatera som jag vill då jag sällan är inne på datorn. Datorskrället går så jäkla segt nu också så jag är nära ett psykbryt..

Tänkte i alla fall dela med mig lite från mitt midsommarfirande.

Vi spenderade torsdag-lördag i Alingsås, i ett jättemysigt hus precis vid en sjö. Det var klassiskt midsommarväder (dvs skit) förutom på midsommaraftons morgon.. Vi lekte lekar, bla Norsk karaoke, SJUKT kul! Vi grillade, åt sill-lunch, jordgubbar med glass, drack gott från tidig morgon till sen kväll, pratade, skrattade, badade (inte jag, men andra galningar) mm. En helt toppenbra midsommarhelg med andra ord!

Lite bilder (från den soliga delen av dagen)

 


Lagbyte

Fasen, man kanske skulle ta och hålla på Spanien ändå?


Unna-sig-vecka

Sådär! Nu har jag precis jobbat den sista dagen på en väldigt intensiv jobbperiod. Denna veckan är jag megaledig och det firas på följande sätt:
Ansiktsbehandling
Vaxa benen
Fixa ryggen hos Osteopaten
Depot-kväll m Linn och Steph
Midsommarfirande i Alingsås


Kick-off K-hamn

I helgen var jag i Köpenhamn på kick-off, så himla kul!
Lördagen blev lång och intensiv, klev upp 05:00 för att åka ut till Landvetter och kom inte i säng för än 04:00 på söndagsmorgonen. Men kul var det!
Slänger in några bilder, bl.a på hotellet Bella sky där vi bodde.


Bilder!


Kick-off


EM

Nu när Sverige inte längre har en chans i EM så får man ju "byta" lag.
Jag håller på Tyskland.


Dopdags

Sitter återigen på tåget från Göteborg. Denna gång tar jag mitt pick och pack och åker hem för att vara med på Nellies dop. Ser fram emot att få en heldag med tjocka släkten i Linköping!
Först: tacos med päronen och öl med PoLisa.
Life is good.


RSS 2.0