Let's dance

Men jösses. Mitt favvoprogram, nu när Körslaget inte är värt skit efter att Timo fick lämna, är Let's dance. Det verkar dock vara galet farligt att delta, först fick Mojje en hjärtinfarkt efter första programmet och nu har Graafsyrran fått en hjärnblödning! Shit pommes. Bäst att jag tackar nej till nästa säsong.. Vill ju behålla livhanken liksom.

Bondebröllop

Kunde inte hålla mig, var tvungen att kolla på bröllopet från Bonde söker (ungt offer att snärja) fru. Får någon obehaglig känsla i kroppen när jag ser han Magnus, bonden. Han verkar så jäkla skum på något sätt! Lite pervo liksom.. Måste dock erkänna att jag blev lite berörd när den nyblivna bondefrugan sjöng en kärlekslåt med halvfalsk, gråtmild röst för pervot. Och igår grinade jag till en film. Fan va blödig man gått och blivit då.. 


Fotriktigt

Okej, jag spyr. Snubblade över den här snubbens blogg. http://fotslav.bloggspace.se/

Men allvarligt?!

Nix

Funderar förresten på att skaffa Nix. Det är så jäkla många teleförsäljare som ringer till mig! Nu senast ringde en kille och tyckte att jag skulle byta mobilabonemang till Glocalnet. Han kunde inte fatta att jag faktiskt ringde med det dyraste telebolaget nu och att Glocalnet faktiskt hade utsetts till billigaste abonemanget 3 år i rad. Jag sa att jag inte va intresserad och då tyckte han att jag kunde ta hem ett simkort och testa en liten stund, jag behövde tydligen lite betänketid. Nej tack, sa jag då igen. Då undrade han om jag verkligen hörde när han sa att Glocalnet ju faktiskt utsetts till billigaste abonemang TRE ÅR I RAD?! Sen avslutade han med att om jag tog hem ett simkort, testade men fortfarande inte ville byta från Telia så var det bara att ringa ett samtal till honom och säga nej. Och, påpekade han, det klarar ju till och med ett barn. En förolämpning sådär på slutet är ju verkligen helt enligt closing sale-manualen..

Ledig

Min otroligt krävande tredagars arbetsvecka är nu över! Jag är långledig torsdag-söndag.. Så jäkla skönt!
Igår deltog jag och Fröken C i Dubs pubquiz. Svårt värre! Tävlingen bestod av 28 frågor, tex vilken är den vanligaste färgen på flaggor (röd), hur många svarta tangenter finns på ett piano (36) och vilken färg har Jungfru Maria på sina kläder (blå). Vinnaren vann 500 kr att spendera i baren medan förlorarna fick en flaska vin som tröstpris.. Vårat lag, Chicks on speed, satsade på förlorarflaskan vin men kom bara näst, näst sist med 10 poäng och fick se vårat tröstpris gå till två tjejer med ynka 7 pinnar.. Avslutade kvällen på Rockbaren tillsammas med några drinkar och Mintu-shots.

Idag njuter jag av ledigheten och fördriver tiden med att tvätta. Ska iväg till Anette och Kräftan sen och färga fransar. Får middag på köpet, inte illa!

I morgon är det dags för frissan. Mitt urblekta barr ska få lite välbehövlig färg.. Sen blir det finbesök från storstan också! 

Sthlm nästa

Så var det dags igen! I morgon bär det av till huvudstaden för en Update med jobbet. Vi åker upp var tredje månad för att få koll på de senaste trenderna och titta på nya produkter.. Tyvärr blir det ju så att man måste åka iväg olidligt tidigt, 05:50 för att vara exakt. Så det blir till att ställa väckarklockan på 04:00. Vilket betyder att jag måste gå och lägga mig typ nu. Go natt!

I helgen får jag förresten besök av min lilla Lina! Ska bli fantastiskt roligt!

Liten uppdatering

Har återigen haft ett blogguppehåll. Lite less på att blogga faktiskt. Eller, det händer liksom inte så mkt nytt så det finns inte så väldans mkt att skriva om..

Igår var det iaf partaj, Annie sticker till Uppsala för att plugga så hon hade utflyttningsfest. Dagen till ära lyckades jag med konststycket att tjata mig till skjuts av S. Jag, som typ skrytit vitt och brett om mitt superlokalsinne hittade inte alls till Björkekärr, och efter några felsvängar började S låta oroväckande lik min pappa när mamma ska visa vägen någon stans. Säg gärna till lite INNAN vi ska svänga.. Kvällen avslutades på Hard Rocks schlagerdansgolv, älskart! 

Förra helgen firade jag och Emma ett år som Göteborgare. Det åts västerbottenpaj och dracks Johnnys nyårs-skumpa. Kvällens underhållning var gamla skolkataloger, nostalgitripp deluxe.

 

2008/2009

Firade årets sista dag hos Anette och Kräftan. Vi hade en toppenkväll! De hade gjort en massa god mat, tex så grillade vi våran egen varmrätt på en bordsgrill(!) som de hade fått i julklapp.. Kvällen till ära passade jag på att testa ny mat, hummer, hälleflundra, pilgrimsmusslor och ostron (för första och sista gången). Efter maten åt vi ost och kex, hemmagjort marmelad och drack portvin. Vi avslutade det hela med sällskapsspel.. En perfekt avslutning på 2008!


RSS 2.0