Grande update

Har legat lite lågt med bloggandet ett tag nu. Har så klart varit full rulle. Hunnit med en kick-off helg i Sthlm med möten, party, träff med syrran + barn, jobbvecka mm mm.

I torsdags kom PoLisa och Big Mama ner och vi har haft det hur bra som helst!
Var på Winnerbäck-konsert i fredags. På biljetten stod det dumt nog att insläppet började 18:00. Vi, småsena som vanligt, tokstressade i oss några cider, skippade middagen och halvsprang till Vallen. Runt 21 började Lasse. Dålig tajming. (Åt förresten popcorn till middag den kvällen.. Klapp på axeln från VV)

Lördagen började med en 5-kamp på Liseberg. Vinsten var att inte behöva ta disken. Lisa knep första platsen EN poäng före mig! (Ska by the way snart ta tag i diskberget) Senare på kvällen gick vi till Annie, som kommit hem efter 4 veckors semester, och förade med det gamla vanliga gänget. Planen var att gå vidare till Nivå. Efter att ha köat ett tag började PoLisa och Big Mama, som är vana vid max 5 minuter i kö i Nypan, bli rastlösa så vi gick till Valand i stället. Kvällen avslutades på klassiskt vis med nattamat på 11:ans.

Veckan som kommer blir minst lika händelserik. Flyger upp till Sthlm på onsdag för update med jobbet och till helgen kommer päronen ner och hjälper mig att tapetsera om. Inte en dag för tidigt.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Just hemkommen från cykelrunda inför Toscana. Kan meddela att papsen gått på näsan i lösgruset. Han är nu snyggare än vanligt med fläskläpp, jack i pannan, 2 ömma handleder samt en näsa som skulle göra vilken boxare som helst avundsjuk.... för att inte tala om hur snygg han är i sina gamla brillor, de nya, 3 veckor gamla och 5 600kr dyra är bara ett minne blott.

2008-07-13 @ 15:39:02
Postat av: Kusin

Men Bertil då.. Om det är nån tröst så har Moa en ny favorit bland gosedjuren som hon döpt till Bertil.. =)

2008-07-15 @ 10:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0