Kick-off

I helgen var det dags för den årliga kick-offen med jobbet. Denna gång stod Köpenhamn på tur och i lördags morse tog jag och mina kollegor 07:40-tåget söder ut..

När vi kom fram till hotellet vid 11:30 checkade vi in, fick en liten present, hälsade på alla MACare från övriga diskar och käkade en supergod lunchbuffé.. Efter maten gick vi till Planetariet där "mötet" skulle hållas. Coolaste lokalen ever! Vi satt i bakåtlutade biostolar med en stor duk välvd över oss.. Lyssnade till när the bosses snackade om försäljning, kommande årets planer mm. Det delades ut priser för alla olika tävlingar vi haft under året, alla "skillade" fick sina fina halsband (inklusive moi), våran special guest uppträdde (U2 konsert i 3-D, apball!)..

På kvällen bar det av till Park för middag, drinkar och dancing all night long. Jag och Jenny skötte oss exemplariskt och tog bussen tillbaka till hotellet kl 01. Övriga kollegor (Pantertanterna) stannade ute till efter 04.. Söndagen avslutades med frukostbuffé på hotellet innan det var dags att pallra sig mot tåget..

Gotta love my job!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0